------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Nextman hocam bende yapamadım root yok benim de sürüm aynı

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefonu kapat ac ve wifi ile markete gir uygulamalar de bak bakalim update olcakmi yoksa bekle sabahtan bakarsin ;)

Sabır gelir arkadaslar:) acele yok türkiyede ilk alinan s4 lerden benimkisi ondandir:D

• Beğen
Tepkiler: suskunderbedar3 ve .caner.
suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
.caner.

.caner.

Üye
Telefonu kapat ac ve wifi ile markete gir uygulamalar de bak bakalim update olcakmi yoksa bekle sabahtan bakarsin ;)
Wi fi bulmam imkansız gecenin bu saatinde :( neyse teşekkür ederim. Yarın okulda hallederim artık.

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uygulamaları otomatik guncelleme bolumune gir ve otomatik guncelle diye secin tabic update sonrası eski haline getirin.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve suskunderbedar3
suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Uygulamaları otomatik guncelleme bolumune gir ve otomatik guncelle diye secin tabic update sonrası eski haline getirin.
Tamam hocam telefonu tekrar başlatam deneyim hala güncelleme göstermiyor

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
4.3 ile zaten yüklü geleceğine inanıyorum. Şuan yüklense ne olur, yüklenmese ne olur.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sana 4.3de kafi gelmez desene :)

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Az bekleyin telefonumada nazar etmeyin nede olsa ilk S4'lerden dediğim gibi birde wifiden deneyin.Herkese hayirli geceler. :)

• Beğen
Tepkiler: uguro, .caner. ve suskunderbedar3
suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
  • Beğen
Tepkiler: .caner. ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet sabah haberlerini veriyorum :) dün factory rom konusunda bir arkadaşımız daha malesef 4.3 rusya sürümünü yükledikten sonra imei sorunu yaşadığını görünce arşatırmaları biraz genişlettim ve üzülerek söylüyorum ve uyarıyorum Tr sürümü gelmeden ASLA farklı ülkeleri yüklemeyiniz geri dönüşü şu an mümkün değil.Ayrıca daha önce stock rom yükledikten sonra sıfırlanan rom sayacı artık sıfırlanamamakta ki çözümü illaki bulunur bulunana kadar öylece bekleceyeğiz.

-----4.3 rom'larda artık sayaç var ve şu an sıfırlama söz konusu değil------

Kesinlikle 4.3 odin rom olarak farklı bir ülke yükelemesin 9500 cihaz sahipleri

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sawbaba54, baby_face_, ŞenolTÜRK ve 2 diğerleri
.caner.

.caner.

Üye
Evet sabah haberlerini veriyorum :) dün factory rom konusunda bir arkadaşımız daha malesef 4.3 rusya sürümünü yükledikten sonra imei sorunu yaşadığını görünce arşatırmaları biraz genişlettim ve üzülerek söylüyorum ve uyarıyorum Tr sürümü gelmeden ASLA farklı ülkeleri yüklemeyiniz geri dönüşü şu an mümkün değil.Ayrıca daha önce stock rom yükledikten sonra sıfırlanan rom sayacı artık sıfırlanamamakta ki çözümü illaki bulunur bulunana kadar öylece bekleceyeğiz.

-----4.3 rom'larda artık sayaç var ve şu an sıfırlama söz konusu değil------

Kesinlikle 4.3 odin rom olarak farklı bir ülke yükelemesin 9500 cihaz sahipleri

Teşekkürler abi.

• Beğen

Üst Alt