------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

.caner.

.caner.

Üye
Benim mobil veri full açık :oke:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bizde paylaşalım:) en düşük değerler tabi

Ekli dosyalar

Sciondar

Sciondar

Üye
Ortam sunucusu ne işe yarar

.caner.

.caner.

Üye
Ortam sunucususu müzik,film ve diğer ortam dosyalarının çalışması için gerekli olan hizmet dosyasıdır :oke:

Caprica :oke:
Abi şimdi biz 4.3 e guncelledigimizde neler degisecek ? Görüşlerini paylaşır mısın?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Geçmiş sayfalarda paylaşmıştım kabaca hatırlatacak olursam ram ve batarya optimizasyonu knox, gibi bir çok uygulama eklenecek detaylı incelemede güncelleme sonrası farkına varmadığınız konular için bir video hazırlayacağım :oke:

• Beğen
Tepkiler: eskbxl, baby_face_, cardanadam ve 1 kişi daha
.caner.

.caner.

Üye
Geçmiş sayfalarda paylaşmıştım kabaca hatırlatacak olursam ram ve batarya optimizasyonu knox, gibi bir çok uygulama eklenecek detaylı incelemede güncelleme sonrası farkına varmadığınız konular için bir video hazırlayacağım :oke:
Tamam abi, Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
sawbaba54

sawbaba54

Üye
Font için Google play de myfont uygulaması varbilginize :)

• Beğen
Tepkiler: baby_face_
cardanadam

cardanadam

Üye
Sevgili arkadaşım nextman bir şey sormak istiyorum ben 2 adet batarya aldım benim batarya şişmiş yanlız aralarında fiyat farkı var ikiside orjinal yanlız biri Çin diğeri Kore malı Çin olan 70 tl den 40 tl Ye indirmişler Kore olan ise 80 tl ikisinide karsilastirdim Kore malı olan orjinale daha yakın şimdi sorum şişen batarya şarj süresi kisalirmi sismesine ne sebep olur şimdiden teşekkür ederim biraz uzun oldu kusura bakma

.caner.

.caner.

Üye
Sevgili arkadaşım nextman bir şey sormak istiyorum ben 2 adet batarya aldım benim batarya şişmiş yanlız aralarında fiyat farkı var ikiside orjinal yanlız biri Çin diğeri Kore malı Çin olan 70 tl den 40 tl Ye indirmişler Kore olan ise 80 tl ikisinide karsilastirdim Kore malı olan orjinale daha yakın şimdi sorum şişen batarya şarj süresi kisalirmi sismesine ne sebep olur şimdiden teşekkür ederim biraz uzun oldu kusura bakma
Patlayabilir. Kullanmamalısın.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yok zira sorunu açıklayıcı sorman benim açımdanda iyi :oke: şimdi gelelim batarya şişmesine neler sebeb olur

Cihazın şarj aleti dışında universal şarj dediğimiz cihazlarla şarj etme
Çeşitli araclarda bulunan usb girişlerinden şarj etme
Power ve usb girişi eski kasalı pc'lerden şarj etme

Yukarıda saydığım ve tecrübelerimle test ettiğim kişisel öngörülerdir.Mesela N8 hala kullanıyorum şarjı günde 2-3 saat konuşmama rağmen bluetooth sürekli açık 4 gün şarjı gidiyor.Şimdi herkes soracak abi nasıl gidiyor :D ?.Arkadaşlar aldığım günden itibaren asla orjinal şarjından başka cihazlarla şarj etmedim ve sistem zaten farklı bu sebeble örnek olsun diye belirttim.:oke:

Gelelim Galaxy S4 cihazımıza ben cihazı ilk aldığım 1. haftada sürekli şarj cihazı ile cihaz kapanana kadar kullanıp öyle şarj ettim ve kullanım sürem 28-29 saati buldu tabi gerektiğinde veri yollarını açarsanız 4 günü dahi görebilirsiniz.

Ancak 2. haftada aynı şekilde pc ile usb şarj yaptığımda bu çok farketti akşamı zor götürüyordu

Sonuç olarak Batarya orjinal şarj - orjinal batarya :oke:

Saygılarımla :)

• Beğen
Tepkiler: baby_face_, sawbaba54 ve .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Yok zira sorunu açıklayıcı sorman benim açımdanda iyi :oke: şimdi gelelim batarya şişmesine neler sebeb olur

Cihazın şarj aleti dışında universal şarj dediğimiz cihazlarla şarj etme
Çeşitli araclarda bulunan usb girişlerinden şarj etme
Power ve usb girişi eski kasalı pc'lerden şarj etme

Yukarıda saydığım ve tecrübelerimle test ettiğim kişisel öngörülerdir.Mesela N8 hala kullanıyorum şarjı günde 2-3 saat konuşmama rağmen bluetooth sürekli açık 4 gün şarjı gidiyor.Şimdi herkes soracak abi nasıl gidiyor :D ?.Arkadaşlar aldığım günden itibaren asla orjinal şarjından başka cihazlarla şarj etmedim ve sistem zaten farklı bu sebeble örnek olsun diye belirttim.:oke:

Gelelim Galaxy S4 cihazımıza ben cihazı ilk aldığım 1. haftada sürekli şarj cihazı ile cihaz kapanana kadar kullanıp öyle şarj ettim ve kullanım sürem 28-29 saati buldu tabi gerektiğinde veri yollarını açarsanız 4 günü dahi görebilirsiniz.

Ancak 2. haftada aynı şekilde pc ile usb şarj yaptığımda bu çok farketti akşamı zor götürüyordu

Sonuç olarak Batarya orjinal şarj - orjinal batarya :oke:

Saygılarımla :)
Siş olması sorun yaratmaz mı yani?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır yaratır tabiki sadece nedenini yazdım ve orjinal kullanılmasını belirttim :)

• Beğen
Tepkiler: .caner.
suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Hocam dün zaten resim atmıştim tekrar atıyorum bugün test ettim öncelikle mobil veri sürekli açıkti telefonda konuşma da yaptım 6 7 defa falan şarjı resimdeki gibi bataryaya kip ile birlikte 100tl verdim hiç telefonu kuracalamadim zaman mobil veri sürekli açık 24 saate % 12 yiyor herseyi kullandımda internet müzik aynı anda oyun falan kullandım da 8 saate şarj bitiyor telefonun şarjında sıkıntı var mıdir ona göre servise verecem 2 çift orjinal bataryam aynı kapasiteyi veriyor

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Hocam dün zaten resim atmıştim tekrar atıyorum bugün test ettim öncelikle mobil veri sürekli açıkti telefonda konuşma da yaptım 6 7 defa falan şarjı resimdeki gibi bataryaya kip ile birlikte 100tl verdim hiç telefonu kuracalamadim zaman mobil veri sürekli açık 24 saate % 12 yiyor herseyi kullandımda internet müzik aynı anda oyun falan kullandım da 8 saate şarj bitiyor telefonun şarjında sıkıntı var mıdir ona göre servise verecem 2 çift orjinal bataryam aynı kapasiteyi veriyor
Normal gibi geldi bana.

• Beğen
Tepkiler: suskunderbedar3
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim batarya ile herkese tavsiyem şu güncellemeyi beklemeniz Temiz bir kurulum ile herşey ortaya çıkacak arkadaşlar :oke:

• Beğen
Tepkiler: sawbaba54, .caner. ve suskunderbedar3

Üst Alt