------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

best tiger

Üye
Iyi geceler öncelikle herkese. 4.3 güncellemesi ne zaman çıkacak unutulduk galiba takip ediyorum Rusya'ya çıktığından beri ses seda yok bi bilgisi olan var mı

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yakın zamanda sırayla yükleniyor arkadaşım :) herkes merakla bekliyor sizin gibi :)

• Beğen
Tepkiler: .caner.

musti15fb

Üye
Son konudan biraz alakasız ama telefona analog saat widget'i yükledim. Biraz daha fazla şarj harcayacağını biliyorum ama ne kadar harcar? Bir sayfayı iptal etsem dengeler mi acaba? :D

TakTuk

Üye
cihazım şarj olmuyordu servise gönderdim.. internet üzerinden takibini yaparken cihazın durumu kısmında "SUB MAİN BEKLİYOR" yazıyordu.. acaba anakartımı değişiyor cihazın ? tam anlayamadım

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son konudan biraz alakasız ama telefona analog saat widget'i yükledim. Biraz daha fazla şarj harcayacağını biliyorum ama ne kadar harcar? Bir sayfayı iptal etsem dengeler mi acaba? :D
Yüklediğiniz uygulama market linki varmı bakabilirmiyim ? yada ismi bu tür uygulamalar elbette şarjı etkiliyor :)

musti15fb

Üye
Yüklediğiniz uygulama market linki varmı bakabilirmiyim ? yada ismi bu tür uygulamalar elbette şarjı etkiliyor :)

Normal klasik bir saat ama bir tane yükleyeyim dedim, iyisini aramadım. İsmi "analogv".

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Normal klasik bir saat ama bir tane yükleyeyim dedim, iyisini aramadım. İsmi "analogv".
Anladım sonuçta aman aman şarj değilde şarj tüketiminde etkisi olur 2 sayfayı geçmesin ekranlarınız mümkün oldukça stabil launcher uygulamaları ve lite olanları kullanın şarjınızı koruyun yoksa bazıları gibi şarjınızda dilinizde bozulmasın :)

• Beğen
Tepkiler: suskunderbedar3 ve ŞenolTÜRK
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
:tşk: abi bu sürüm güzelmiş

• Beğen
Tepkiler: Nextman
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Evet Abi mesajını alıntı yapacaktım beceremedim

musti15fb

Üye
Anladım sonuçta aman aman şarj değilde şarj tüketiminde etkisi olur 2 sayfayı geçmesin ekranlarınız mümkün oldukça stabil launcher uygulamaları ve lite olanları kullanın şarjınızı koruyun yoksa bazıları gibi şarjınızda dilinizde bozulmasın :)

Tamam kardeş, teşekkürler. Toplam 3 sayfa var zaten. Yinede şarjım 1 günü zor çıkarıyor, servise verecektim ama 4.3'ü merak ettim ve yükledim. TR sürümü yükleyip öyle göndericem.
Not; Çok az da olsa batarya da şişlik var, bazen % 60'da bile olsa telefon kapanıyor açtığımda % 20 filan kalmış oluyor.

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gayet iyi şenol :oke:

• Beğen
Tepkiler: suskunderbedar3 ve ŞenolTÜRK
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Biraz düşük kardeşim bak ayni resim ust mesajda var 15 saat calisma % 50 sarj daha var :)

• Beğen
Tepkiler: suskunderbedar3
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam ama sende kalan az:)

• Beğen
Tepkiler: suskunderbedar3
suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Tamam ama sende kalan az:)
He anladım hocam :) bende tam tersi sanmistim kusura bakma :) ama çok ugrastim bugün telefonla ondan gitmiş öyle :) değerli yorumun için teşekkür ederim hocam

• Beğen

Üst Alt