İnşallah acelem yok ama bu derttende kurtulalim :-DYakın zamanda sırayla yükleniyor arkadaşımherkes merakla bekliyor sizin gibi
![]()
Yüklediğiniz uygulama market linki varmı bakabilirmiyim ? yada ismi bu tür uygulamalar elbette şarjı etkiliyorSon konudan biraz alakasız ama telefona analog saat widget'i yükledim. Biraz daha fazla şarj harcayacağını biliyorum ama ne kadar harcar? Bir sayfayı iptal etsem dengeler mi acaba?![]()

Yüklediğiniz uygulama market linki varmı bakabilirmiyim ? yada ismi bu tür uygulamalar elbette şarjı etkiliyor![]()
Anladım sonuçta aman aman şarj değilde şarj tüketiminde etkisi olur 2 sayfayı geçmesin ekranlarınız mümkün oldukça stabil launcher uygulamaları ve lite olanları kullanın şarjınızı koruyun yoksa bazıları gibi şarjınızda dilinizde bozulmasınNormal klasik bir saat ama bir tane yükleyeyim dedim, iyisini aramadım. İsmi "analogv".

Tapatalk mı ?abi bu sürüm güzelmiş
Önemli değil faydamız olduysa ne mutluEvet Abi mesajını alıntı yapacaktım beceremedim

Anladım sonuçta aman aman şarj değilde şarj tüketiminde etkisi olur 2 sayfayı geçmesin ekranlarınız mümkün oldukça stabil launcher uygulamaları ve lite olanları kullanın şarjınızı koruyun yoksa bazıları gibi şarjınızda dilinizde bozulmasın![]()
Nextman hocam bu nasıl ???Gayet iyi şenol![]()
Hocam benim şarj ;% 36 ama 15 saat çalışma varBiraz düşük kardeşim bak ayni resim ust mesajda var 15 saat calisma % 50 sarj daha var![]()

He anladım hocamTamam ama sende kalan az![]()
bende tam tersi sanmistim kusura bakma
ama çok ugrastim bugün telefonla ondan gitmiş öyle
değerli yorumun için teşekkür ederim hocam