------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

muratvemine

muratvemine

Üye
Android 4.3 ü zaten geç verdin.Bari tüm ülkelerle aynı anda verde, bekletme şu milleti Samsung :kotu:
Android 4.4 çıktı, yakında dağıtımına başlanıcak.Sen 4.3 için halâ bekletiyosun bizleri.
Üstelik i9500 ve i9505 adinda 2 model cikariyosun.
Benchmarklarda i9500 u daha performansli gosterecek sekilde kodlandiriyosun.Milleti i9500 almaya yönlendiriyosun.
Daha sonra 4.3 guncellemesindeki en onemli ozellik olan Opengl 3.0 i i9500 modelinden mahrum birakiyosun

Bunlar pazarlama stratejisindn baska br sey degil.

• Beğen
Tepkiler: .caner.

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Android 4.3 ü zaten geç verdin.Bari tüm ülkelerle aynı anda verde, bekletme şu milleti Samsung :kotu:
Android 4.4 çıktı, yakında dağıtımına başlanıcak.Sen 4.3 için halâ bekletiyosun bizleri.
Üstelik i9500 ve i9505 adinda 2 model cikariyosun.
Benchmarklarda i9500 u daha performansli gosterecek sekilde kodlandiriyosun.Milleti i9500 almaya yönlendiriyosun.
Daha sonra 4.3 guncellemesindeki en onemli ozellik olan Opengl 3.0 i i9500 modelinden mahrum birakiyosun

Bunlar pazarlama stratejisindn baska br sey degil.
Kesinlikle katılıyorum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yine başlama arkadaşım bak ne güzel ifadelerle ve sonuna kadar haklı düşüncelerini dile getirmiş LÜTFEN

• Beğen
Tepkiler: eroskop100
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aile terbiyesi alanların yanında almamış olanları tutmayız bu forumda defalarca söylememe uyarmama rağmen hemde,ben bu forumda yönetici olduğum süre içinde hiç bir yerde kuralları çiğneyemezsiniz.

Ne oldu şimdi küfür ettinde bozuk telefonunumu tamir ettin.Ben sana söyleyim burdaki sorunlarına kökten çözümü kendin buldun

Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK ve .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Aile terbiyesi alanların yanında almamış olanları tutmayız bu forumda defalarca söylememe uyarmama rağmen hemde,ben bu forumda yönetici olduğum süre içinde hiç bir yerde kuralları çiğneyemezsiniz.

Ne oldu şimdi küfür ettinde bozuk telefonunumu tamir ettin.Ben sana söyleyim burdaki sorunlarına kökten çözümü kendin buldun

Teşekkürler.
Haklısın abi.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Sciondar

Sciondar

Üye
Ben konu mu açsam çözemedim hala sorunu

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tapatalk sorunumu ?

• Beğen
Sciondar

Sciondar

Üye
Evet

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.caner.

.caner.

Üye
.caner.

.caner.

Üye
Benimde var o yüzden sordum nasıl oldu diye

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nasil alıyoruz abi onu?
Tapatalkı ilk kurduğunuzda size nasıl giriş yapabilceğiniz konusunda seçenekler sunar.Bir defa giriş için sosyal hesabınız yada farklı bir mail adresi ile hesap açarsanız eklediğiniz tüm forumlar bundan sonra o hesabınızda kalır ve resim yükleme diğer ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz.

• Beğen
Sciondar

Sciondar

Üye

Oldu adminim Sağol

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Sciondar

Sciondar

Üye
Bu son sürüm mü?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bakmadım ama , son sürüm sanırım :)

• Beğen
Sciondar

Sciondar

Üye
Vip oldum sanırım
Birde antutu sonuçları normal mi :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Normal arkadasim mail adresiniz ne ise bundan sonra tapatalk destekli tum cihazlarda o hesap ile giriş yapin tum forum ve ayarlarınızı kaybetmeden zahmetsizce kullanın

• Beğen

Üst Alt