varsa apk ya da link verebilirmisin ben bulamadım da

capricaTabide hangi fontu istiyorsun ?
paylaştım ancakcaprica
Yüklemedim pc başına geçince font konusu açarım test ettiklerimi çalışmadıysa farklı veririm.Niye yazı tipi desteklenmiyor diyo ?
TmmYüklemedim pc başına geçince font konusu açarım test ettiklerimi çalışmadıysa farklı veririm.
çok teşekkürler abipaylaştım ancak
çalışmadığından kaldırdım

Yüklemedim pc başına geçince font konusu açarım test ettiklerimi çalışmadıysa farklı veririm.
Bendede öyle oluyoYükleniyor ama telefona uygulamak isteyince bu yazı tipi kaldırılsın mı sorusu geliyor.
ifont üzerinden denesek olabilir mi ?Yüklemedim pc başına geçince font konusu açarım test ettiklerimi çalışmadıysa farklı veririm.
BekliyoruzTamam açıklama yaptım olay çıkartmayın![]()

Açıklama nerdeTamam açıklama yaptım olay çıkartmayınyok ben direk apk kullanma taraftarıyım
![]()

Imei yedeği alman lazımdi. Odin ile vardı geri getirme dosyaları.Merhaba,
S4(I9500) ümü Dubai'den aldım ve kendi pasaportuma kayıtlı.
Bugün durduk yere başıma bela aldım; CWM ile önce backup aldım sonra da donanım haberde paylaşılan bir ROM'u yükledim. Tek amacım şu illlet 10 mesaj sınırından kurtulmaktı...
Ta daaaa; IMEI uçtu... yeni IMEI 0049....
CWM restore edersem belki düzelir diye düşündüm ama bu seferde restore etmek istediğimde MD 5 mismatch hatası aldım.
SAMSUNG sanki telefonu kötü akrabaları üretmiş gibi yurt dışı cihazları ücretli bile tamir etmiyormuş.
Her hangi bir şey yapmadan önce sizlere sormak istedim. Lütfen bir yol gösterin...
Restore edebilsem sorun düzelirmiydi? MD 5 mismatch hatasını çözmenin bir yolu var mı? Ne yapmam gerekir çöpe mi atayım telefonu?
Selamlar herkese