------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Farketmez odin surum yayinlanincada ayni islemi yapabilirsin. Biliyorum bilgi icinde bana gelen pm'leri görsen:D

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve eroskop100

Akıncı

Akıncı

Üye
@Nextman abi s4 e göre yazı tipleri yok mu :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Varrr:)

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tabide hangi fontu istiyorsun ?

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Tolga3521

Tolga3521

Üye
Niye yazı tipi desteklenmiyor diyo ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
eroskop100

eroskop100

Üye
Yüklemedim pc başına geçince font konusu açarım test ettiklerimi çalışmadıysa farklı veririm.

Yükleniyor ama telefona uygulamak isteyince bu yazı tipi kaldırılsın mı sorusu geliyor.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam açıklama yaptım olay çıkartmayın :D yok ben direk apk kullanma taraftarıyım :oke:

• Beğen
Tepkiler: .caner., Tolga3521 ve -Akıncı

serkankay

Üye
Merhaba,

S4(I9500) ümü Dubai'den aldım ve kendi pasaportuma kayıtlı.

Bugün durduk yere başıma bela aldım; CWM ile önce backup aldım sonra da donanım haberde paylaşılan bir ROM'u yükledim. Tek amacım şu illlet 10 mesaj sınırından kurtulmaktı...

Ta daaaa; IMEI uçtu... yeni IMEI 0049....

CWM restore edersem belki düzelir diye düşündüm ama bu seferde restore etmek istediğimde MD 5 mismatch hatası aldım.

SAMSUNG sanki telefonu kötü akrabaları üretmiş gibi yurt dışı cihazları ücretli bile tamir etmiyormuş.

Her hangi bir şey yapmadan önce sizlere sormak istedim. Lütfen bir yol gösterin...

Restore edebilsem sorun düzelirmiydi? MD 5 mismatch hatasını çözmenin bir yolu var mı? Ne yapmam gerekir çöpe mi atayım telefonu?

Selamlar herkese

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Merhaba,

S4(I9500) ümü Dubai'den aldım ve kendi pasaportuma kayıtlı.

Bugün durduk yere başıma bela aldım; CWM ile önce backup aldım sonra da donanım haberde paylaşılan bir ROM'u yükledim. Tek amacım şu illlet 10 mesaj sınırından kurtulmaktı...

Ta daaaa; IMEI uçtu... yeni IMEI 0049....

CWM restore edersem belki düzelir diye düşündüm ama bu seferde restore etmek istediğimde MD 5 mismatch hatası aldım.

SAMSUNG sanki telefonu kötü akrabaları üretmiş gibi yurt dışı cihazları ücretli bile tamir etmiyormuş.

Her hangi bir şey yapmadan önce sizlere sormak istedim. Lütfen bir yol gösterin...

Restore edebilsem sorun düzelirmiydi? MD 5 mismatch hatasını çözmenin bir yolu var mı? Ne yapmam gerekir çöpe mi atayım telefonu?

Selamlar herkese
Imei yedeği alman lazımdi. Odin ile vardı geri getirme dosyaları.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
@Nextman abi benim sorun düzeldi heralde :kıskıs: yani duzelmedi de kaynağını buldum.

Üst Alt