------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

.caner.

.caner.

Üye
Benim için hafıza kartına taşıma gelsin yeter :D Diğerlerini istemiyorum :ehe

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gorselde cok bisey beklemiyoruz. Ancak stabilize olarak ve kamera girislerinde guzel gelişmeler olcak :oke:

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve .caner.
agabey06

agabey06

Üye
imei gitti başkan :(

agabey06

agabey06

Üye
valla sürüm hangisi bilmiyorum da index ten 3 dosyalı indirip odinle bi kurcam bakalım bu gece indirsin sabah bakarım :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla sürüm hangisi bilmiyorum da index ten 3 dosyalı indirip odinle bi kurcam bakalım bu gece indirsin sabah bakarım :)

Oda olur kardeşim olmadı 4 dosyalı olanıda indir :oke: pit dosyasınıda tabi bu arada cihaz orjianl değilmi nasıl uçurdun yahu :)

agabey06

agabey06

Üye
orjinal tabi de ne bilim, arşivde backup bi Xploid vardı onu restore yapım dedim olmadı pekte anlamam ne oldu ne bitti bide baktım hattan düşmüsüz :) Yalan olduk yani haa bide bikaç tane efs backup dosyası var onlar ne başkan ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Onlar işte imei yedeğin ama sen onlara ulaşabiliyorsan pcye yedeği al ve rom yükle olmazsa sana lazım olcak :oke:

agabey06

agabey06

Üye
inmiş hadi bakalım Bismillah

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Beyler telefon servisten geldi teknisyenin tespitine göre telefonumun donmasi hafıza kartimdaki virüslerden kaynaklaniyormus telefon suan çok daha hızlı donma sorunu yaşayanlar sd ye ve telefona bi format cekebilirler

yaso57

Üye
Ya arkadaslar telefondaki tuslari kullanmak istemiyorum kilit acarken kapatirken falan lutfen yardimci olun bi :((

sawbaba54

sawbaba54

Üye
Açarken mecbur da kitlerken program var

yaso57

Üye
Hadi ya psikolojik rahatsizlik veriyo insana o tuslar neyse yapicak bisey yok ozaman :/

bela55

bela55

Üye
Sa bazı arkadaşların işine yarayacak programsız klasör saklamayı yöntemini anlatacam saklamak istediğimiz klasörün başnına "." nokta işareti koyuyoruz ve kaydet diyoruz. Sonradan saklanmış dosya yı görmek için menü>Ayarlar>gizli klasörleri göster tikini işaretliyoruz ve saklamiş olan dosylar geri gösteriliyor.bu şekilde fotograflar ve videolar galeride gözükmüyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Nextman

metnes71

Üye
inmiş hadi bakalım Bismillah

ne yaptın usta , kurtuldumu

bendede orjinal s4 var.pasaport bulamadım işletcek ilaçlama yaptırmayı düşünüyorum , senin gibi problemler yaşarmıyım ilaçlar isem , problem yaşamamam için ne tedbirler almam lazım.
ilaçlı kullanım için tavsiyeleriniz nedir.

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Arkadaşlar 2 gündür telefona şarj dayanmıyor. Wipe data/cache de yaptım. Uygulama olarak sadece face ve whatsapp var. Bu mesajı yazarken de %3 gitti. ( Güç tasarrufu modu açık )

Son düzenleme:
Meteece

Meteece

Üye
Aradaşlar yeni üye oldum bende artık aranızdayım :)
Sizlere bir sorum olacaktı yaklaşık 3 aydır S4 kullanıcısıyım. Son 2 haftadır telefonun ahizesinden cok az ses geliyor. Ahize sesi sonda olduğu halde karşı tarafın sesini çok az duyuyorum. Bu sorunumun bir çözümü var mıdır?Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.:worshippy:

agabey06

agabey06

Üye
olmadı 3 dosyalı rom işe yaramadı diger romu denicem metnes71 ben bi çok kez rom degiştirdim sorun olmadı ama en son bi hata yaptık bozduk imei. sen bilirsin ama farklı romlar daha başarılı

Ahmet Suha Çelik

Ahmet Suha Çelik

Üye
Bu 4.3 güncellemesi hangi tarihte gelecek. :sosTamam Ekim dendide tam tarih var mı. Eger tam tarih verilmediyse kesin Ekim aynın son günü yani 31 Ekim'de verilir güncelleme.:bann:

bela55

bela55

Üye
Bu 4.3 güncellemesi hangi tarihte gelecek. :sosTamam Ekim dendide tam tarih var mı. Eger tam tarih verilmediyse kesin Ekim aynın son günü yani 31 Ekim'de verilir güncelleme.:bann:
Net bir tarih yok sadece ekim ayı içerisinde diyorlar yetkililer artık 31 ekim mi 30 ekim mi onu bizde bilmiyoruz.

Üst Alt