------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam sağolun . Yine bilgi vereyimde hubda hesabım aktif hediye kuponu yuklenmiyor kod istiyor ve hediye kuponunu uygulama içinden kontrol ettiğimde olmadığını görüyorum. Her seferinde uygulamaya girdiğimde yukarda ki resimde belirttiğiniz uyarı geliyor.18 tllik hediye kuponunuz var falan filan
Buyurun burda anlatımı yaptım elimden geldiğince :oke:

https://www.maxicep.com/forum/index.php?threads/839241/

Tapatalk HD ile yazılmıştır.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güncelleme yaparsanız gelir :oke: çünkü kuponu sadece orada kullanabilirsiniz.

best tiger

Üye
Güncelleme yaparsanız gelir :oke: çünkü kuponu sadece orada kullanabilirsiniz.
Anlamadım bu işi dediklerini yaptım olumsuz herşey senide gece gece ugrastirdim hakkını helal et sagol. Olmadı öğrenme diye birşey çıkmadı

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anlamadım bu işi dediklerini yaptım olumsuz herşey senide gece gece ugrastirdim hakkını helal et sagol. Olmadı öğrenme diye birşey çıkmadı
Rica ederim enteresan isterseniz tekrar kaldırıp kurun ama samsung apps ve hub olduğu halde görünmemesi :hmmm

.caner.

.caner.

Üye
Ben yaptım abi Sağol. Sadece kitaplar icin kullaniliyor :(

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben yaptım abi Sağol. Sadece kitaplar icin kullaniliyor :(
Rica ederim lakin takip edersen çok kampanya olabiliyor aramızda kalsın Note 3 piyasaya çıktığı günleri iyi takip et oyun ve uygulama kuponu gelebilir :eller: :oke:

• Beğen
Tepkiler: .caner.
TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
arkadaşlar benim telefonda şarjın çabuk bitmesi bazı oyunlarda fps düşüşü gibi durumlar var ayrıca telefon açılırken samsung yazısında takılarak açılıyor sizde de öyle mi ?

ANIL

ANIL

Admin
arkadaşlar benim telefonda şarjın çabuk bitmesi bazı oyunlarda fps düşüşü gibi durumlar var ayrıca telefon açılırken samsung yazısında takılarak açılıyor sizde de öyle mi ?

Şarj konusunda benim bir sıkıntım yok. Kullanmadığınız özellikleri kapatırsanız daha uzun şarj süreniz olur. FPS düşmeleri elbet oyuna göre olabilir normal bir durum. Genel olarak oyun performansı konusunda bir sıkıntı yok. Açılış ekranına ise takılmayın herkeste o şekilde açılıyor bu bir sorun değil.

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
peki cihazda bir sorun yokmu çok takıyorum böyle şeyleri bi servise yollasam mı acaba ?

ANIL

ANIL

Admin
TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
son güncelleme dediğiniz XXUBMG9 dimi ? zaten güncel wipeleri de 1 hafta önce yaptım telefonun hızında sıkıntı yok kaymak gibi ama bazı oyunlarda fps düşüşü yada mesela asphalt 7 de yarışa başlarken hafif takılma gibi bi durum olabiliyor ayrıca şarj da çabuk bitiyor acaba aldığım yere götürsem mi diyorum bana kötü malı mı kakaladılar ? :hmmmha birde cihazda wipe cache partition yapılmıyor en azından ben yapamadım hata verdi sizde de öyle mi ?

ANIL

ANIL

Admin
son güncelleme dediğiniz XXUBMG9 dimi ? zaten güncel wipeleri de 1 hafta önce yaptım telefonun hızında sıkıntı yok kaymak gibi ama bazı oyunlarda fps düşüşü yada mesela asphalt 7 de yarışa başlarken hafif takılma gibi bi durum olabiliyor ayrıca şarj da çabuk bitiyor acaba aldığım yere götürsem mi diyorum bana kötü malı mı kakaladılar ? :hmmmha birde cihazda wipe cache partition yapılmıyor en azından ben yapamadım hata verdi sizde de öyle mi ?

Dediğim gibi bazı oyunlarda takılmalar normal. Oyun ile alakalı bir durum olabilir. Wipe konusunda son iki seçeneği yaptım ben.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
telefonun hafızasını epey doldurdum o yüzden olabilir galibaarkadaşlar S4 ün kamerası bana çok kötü geldi 13mp yazmışlar ama sanki 5mp kamera ile fotoğraf çekiyormuş gibi bir performans sergiliyor aşağıya bi fotoğraf koydum gördüğünüz üzere en ufak bi zoom yapınca görüntü kalitesi bozuluyor bu gidişle iade edicem telefonu bi bakın normal mi fotoğrafın kalitesi ???

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
anlaşıldı yarından tezi yok aldığım yere götüreceğim

Üst Alt