eroskop100
Üye
Evet konudaki yönergeleri dikkatlice yerine getiriniz.
Peki tamam teşekkür ederim tekrar

Evet konudaki yönergeleri dikkatlice yerine getiriniz.

Rica ederimPeki tamam teşekkür ederim tekrar![]()

Merhaba ben nereye yazacağımı anlamadım.Buradan yazıyorum. Telefonu alalı 1 ay oldu. Başta atladığım durum bir türlü geçmiyor.Sorun telefonla konuşurken durduk yere arama sonlandırıldı deyip arama bitiriliyor.En son güncellemeyi kurdum. Anti virüs programı kurdum.Tam geçti diyorum pat ummadık bir anda bu 10 sn olabilir 5 dk 10 dk olabilir oluyor. Bu tarz sorun yaşayan ve çözüm bulan var mı?
HayırFactory Reset atmayı denediniz mi ?
Bunu yaparsam güncelleme de iptal olur mu
Bunu yaparsam güncelleme de iptal olur mu
Yıllık yaptırabilirsin ama teknik inceleme istiyor bazı firmalar.Yani sıfır cihaz ayrı kullanılmış olan ayrı fiyatlarıda farklı tabiBen telefonu aldığımda 2 aylik sigorta yaptirmistim simdi süresi doldu tekrar yaptirabilirmiyim ?
O sorun değil. Telefonum temiz cok ince 3 cizik var camin kenarında buda daha fazla para isterler anlamina geliyor galiba.Yıllık yaptırabilirsin ama teknik inceleme istiyor bazı firmalar.Yani sıfır cihaz ayrı kullanılmış olan ayrı fiyatlarıda farklı tabi
Aynen yaptırdıktan sonra hatta sigortalanır kanımca pahalıya gelir yinede sor ezbere konuşmuş olmayalımO sorun değil. Telefonum temiz cok ince 3 cizik var camin kenarında buda daha fazla para isterler anlamina geliyor galiba.

Tamam abi Sağol zaten sadece çizikler için yaptiracagim.Aynen yaptırdıktan sonra hatta sigortalanır kanımca pahalıya gelir yinede sor ezbere konuşmuş olmayalım![]()
Hangi Kılıfı Kullanıyosunuz ?
Ben: Spingen Neo Hybird.
Teşekkür ederim ama 16 gb o da yurtdışından tekefonla gelmişti. Verileri yedekleyip pc ile formatlasam düzelir mi?Hafıza Kartı bozuk değiştir