Türe
Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Samsung uygulama mağazasına kayıtlı hesapla giriş yaptığınızda eğer geçerlilik süresini yitirmediyse kupon hesabınıza alışveriş esnasında yükleniyor ve alışveriş esnasında kullanılabiliyor.Ancak en son denememde kupon süresi doldu demiştiArkadaşlar 18 tllik hediye kuponunu nasıl aktif edebilirim önceden de yazdım kusura bakmayın. Bu hediye kuponunun kodu nerde olabilir

Ben hic alamadım gelmedi bana söyledi su kadar var diye yine ücret istiyor.Samsung uygulama mağazasına kayıtlı hesapla giriş yaptığınızda eğer geçerlilik süresini yitirmediyse kupon hesabınıza alışveriş esnasında yükleniyor ve alışveriş esnasında kullanılabiliyor.Ancak en son denememde kupon süresi doldu demişti![]()
Aynen benim sorunumda öyleSamsung uygulamasına hesabimla giriş yaptım. Süre olarak da bu yılın sonuna kadar. Aktif edemedim ya da beceremedim
Dediğim gibi eğer size bu bilgi geldiği anda4 5 kutulu kod istiyor ödeme yöntemlerinden kontrol ediyorum kod ne bulamadım. Belki dedim e mail gelmiştir geçmişten yok öyle birşey
18 tllik hediye kuponu kodunu bulamıyorum dediğiniz yere baktımDediğim gibi eğer size bu bilgi geldiği andaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsayfasında oturum açtığınızda hesaplar kısmında kodunuzu aktif ettiğiniz takdirde kullanılabilir.Süresi geçenler bildirimden düşer ve göremezsiniz.
Ancak bahsettiğiniz kod girişi dışardan satın alınan kodu girmeniz içindir.
18 tllik hediye kuponu kodunu bulamıyorum dediğiniz yere baktım
Samsung hub a girdiğimde uyarı veriyor yönergeleri takip ediyorum kod istiyor İşte benim hediye kuponunun kodu nerde bilmiyorum kaydetmek içinSize mail yoluyla mı geldi mesaj yoluylamı ?
Samsung learnige nerden kayit olacam. Bu arada ilgilendigin icin cok sagol kusura bakma rahatsiz da ettim siziTamam siz resimdeki yazdigi uyariyi okudunuzmu peki samsung learning kaydını yaptirman gerekir demiş
Olurmu öyle şey hiç zamanım olduğu sürece herzamanSamsung learnige nerden kayit olacam. Bu arada ilgilendigin icin cok sagol kusura bakma rahatsiz da ettim sizi
hub yada web sitesinden olabilirsin gerçi telefondan hub uygulamasına girdiğinde sayfayı sola doğru kaydır öğrenme ve bilgi paylaşımını kabul et kuponun hesabına gelmesi lazım 
Tabi ama hesabınızı telefonunuzdan açmalısınız imei kayıdı yapıyor dikkat ediniz ilk kod aktifleştirmesi yapacaksınız.Baska bi telefondan giriyorumda size zahmet webden girecegim learning kayit yeri icin az once ki gibi link verebilir misin
Hesap kayitli ama dedigimOlurmu öyle şey hiç zamanım olduğu sürece herzamanhub yada web sitesinden olabilirsin gerçi telefondan hub uygulamasına girdiğinde sayfayı sola doğru kaydır öğrenme ve bilgi paylaşımını kabul et kuponun hesabına gelmesi lazım
![]()
Beceremedim neyse cok tesekkur ederimTabi ama hesabınızı telefonunuzdan açmalısınız imei kayıdı yapıyor dikkat ediniz ilk kod aktifleştirmesi yapacaksınız.
Samsung hub'a giriş yapın son sayfa
Sizin için tekrar görselli eklemeye çalışırım şu an telefon yakınımda değilHesap kayitli ama dedigim
Beceremedim neyse cok tesekkur ederim

Tamam sağolun . Yine bilgi vereyimde hubda hesabım aktif hediye kuponu yuklenmiyor kod istiyor ve hediye kuponunu uygulama içinden kontrol ettiğimde olmadığını görüyorum. Her seferinde uygulamaya girdiğimde yukarda ki resimde belirttiğiniz uyarı geliyor.18 tllik hediye kuponunuz var falan filanSizin için tekrar görselli eklemeye çalışırım şu an telefon yakınımda değil![]()