------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
:oha:

• Beğen
Tepkiler: ANIL

ardakan12

ardakan12

Üye
Hepinize iyi Günler Arkadaslar S4 İcin Guzel Bir Batarya Programı Arıyorum tüm istatistikleri gösteren bi uygulama Ve Türkçe olsun Bildiginiz Bir Program Varmi Ücretli Ücretsiz Fark Etmez şimdiden TşkLer

best tiger

Üye
Arkadaşlar 18 tllik hediye kuponunu nasıl aktif edebilirim önceden de yazdım kusura bakmayın. Bu hediye kuponunun kodu nerde olabilir

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 18 tllik hediye kuponunu nasıl aktif edebilirim önceden de yazdım kusura bakmayın. Bu hediye kuponunun kodu nerde olabilir
Samsung uygulama mağazasına kayıtlı hesapla giriş yaptığınızda eğer geçerlilik süresini yitirmediyse kupon hesabınıza alışveriş esnasında yükleniyor ve alışveriş esnasında kullanılabiliyor.Ancak en son denememde kupon süresi doldu demişti :oke:

.caner.

.caner.

Üye
Samsung uygulama mağazasına kayıtlı hesapla giriş yaptığınızda eğer geçerlilik süresini yitirmediyse kupon hesabınıza alışveriş esnasında yükleniyor ve alışveriş esnasında kullanılabiliyor.Ancak en son denememde kupon süresi doldu demişti :oke:
Ben hic alamadım gelmedi bana söyledi su kadar var diye yine ücret istiyor.

best tiger

Üye
Samsung uygulamasına hesabimla giriş yaptım. Süre olarak da bu yılın sonuna kadar. Aktif edemedim ya da beceremedim

• Beğen
Tepkiler: .caner.

best tiger

Üye
4 5 kutulu kod istiyor ödeme yöntemlerinden kontrol ediyorum kod ne bulamadım. Belki dedim e mail gelmiştir geçmişten yok öyle birşey

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4 5 kutulu kod istiyor ödeme yöntemlerinden kontrol ediyorum kod ne bulamadım. Belki dedim e mail gelmiştir geçmişten yok öyle birşey
Dediğim gibi eğer size bu bilgi geldiği anda sayfasında oturum açtığınızda hesaplar kısmında kodunuzu aktif ettiğiniz takdirde kullanılabilir.Süresi geçenler bildirimden düşer ve göremezsiniz.

Ancak bahsettiğiniz kod girişi dışardan satın alınan kodu girmeniz içindir.

best tiger

Üye
Dediğim gibi eğer size bu bilgi geldiği anda sayfasında oturum açtığınızda hesaplar kısmında kodunuzu aktif ettiğiniz takdirde kullanılabilir.Süresi geçenler bildirimden düşer ve göremezsiniz.

Ancak bahsettiğiniz kod girişi dışardan satın alınan kodu girmeniz içindir.
18 tllik hediye kuponu kodunu bulamıyorum dediğiniz yere baktım

best tiger

Üye
Size mail yoluyla mı geldi mesaj yoluylamı ?
Samsung hub a girdiğimde uyarı veriyor yönergeleri takip ediyorum kod istiyor İşte benim hediye kuponunun kodu nerde bilmiyorum kaydetmek için

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam siz resimdeki yazdigi uyariyi okudunuzmu peki samsung learning kaydını yaptirman gerekir demiş

Ekli dosyalar

best tiger

Üye
Tamam siz resimdeki yazdigi uyariyi okudunuzmu peki samsung learning kaydını yaptirman gerekir demiş
Samsung learnige nerden kayit olacam. Bu arada ilgilendigin icin cok sagol kusura bakma rahatsiz da ettim sizi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsung learnige nerden kayit olacam. Bu arada ilgilendigin icin cok sagol kusura bakma rahatsiz da ettim sizi
Olurmu öyle şey hiç zamanım olduğu sürece herzaman :oke: hub yada web sitesinden olabilirsin gerçi telefondan hub uygulamasına girdiğinde sayfayı sola doğru kaydır öğrenme ve bilgi paylaşımını kabul et kuponun hesabına gelmesi lazım :oke:

best tiger

Üye
Baska bi telefondan giriyorumda size zahmet webden girecegim learning kayit yeri icin az once ki gibi link verebilir misin

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Baska bi telefondan giriyorumda size zahmet webden girecegim learning kayit yeri icin az once ki gibi link verebilir misin
Tabi ama hesabınızı telefonunuzdan açmalısınız imei kayıdı yapıyor dikkat ediniz ilk kod aktifleştirmesi yapacaksınız.

Samsung hub'a giriş yapın son sayfa

best tiger

Üye
Olurmu öyle şey hiç zamanım olduğu sürece herzaman :oke: hub yada web sitesinden olabilirsin gerçi telefondan hub uygulamasına girdiğinde sayfayı sola doğru kaydır öğrenme ve bilgi paylaşımını kabul et kuponun hesabına gelmesi lazım :oke:
Hesap kayitli ama dedigim
Tabi ama hesabınızı telefonunuzdan açmalısınız imei kayıdı yapıyor dikkat ediniz ilk kod aktifleştirmesi yapacaksınız.

Samsung hub'a giriş yapın son sayfa
Beceremedim neyse cok tesekkur ederim

best tiger

Üye
Sizin için tekrar görselli eklemeye çalışırım şu an telefon yakınımda değil :oke:
Tamam sağolun . Yine bilgi vereyimde hubda hesabım aktif hediye kuponu yuklenmiyor kod istiyor ve hediye kuponunu uygulama içinden kontrol ettiğimde olmadığını görüyorum. Her seferinde uygulamaya girdiğimde yukarda ki resimde belirttiğiniz uyarı geliyor.18 tllik hediye kuponunuz var falan filan

Üst Alt