------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

turkstar01

Üye
Merhaba ben nereye yazacağımı anlamadım.Buradan yazıyorum. Telefonu alalı 1 ay oldu. Başta atladığım durum bir türlü geçmiyor.Sorun telefonla konuşurken durduk yere arama sonlandırıldı deyip arama bitiriliyor.En son güncellemeyi kurdum. Anti virüs programı kurdum.Tam geçti diyorum pat ummadık bir anda bu 10 sn olabilir 5 dk 10 dk olabilir oluyor. Bu tarz sorun yaşayan ve çözüm bulan var mı?

eroskop100

eroskop100

Üye
Merhaba ben nereye yazacağımı anlamadım.Buradan yazıyorum. Telefonu alalı 1 ay oldu. Başta atladığım durum bir türlü geçmiyor.Sorun telefonla konuşurken durduk yere arama sonlandırıldı deyip arama bitiriliyor.En son güncellemeyi kurdum. Anti virüs programı kurdum.Tam geçti diyorum pat ummadık bir anda bu 10 sn olabilir 5 dk 10 dk olabilir oluyor. Bu tarz sorun yaşayan ve çözüm bulan var mı?

Factory Reset atmayı denediniz mi ?

eroskop100

eroskop100

Üye
Bunu yaparsam güncelleme de iptal olur mu

Hayır olmaz. Telefonu kapatın ses açma+home+güç tuşuna sırası ile yapıp basılı tutun sistem ekranı geldikten sonra ses kısma tuşu ile factory reset kısmına gelin ve güç tuşu ile onaylayın gelen ekranda da aynı şekilde yes yazan seçeneği onaylayın. Önemli bilgileriniz varsa yedekleyin çünkü telefon içindeki bilgiler silinir.

.caner.

.caner.

Üye
Ben telefonu aldığımda 2 aylik sigorta yaptirmistim simdi süresi doldu tekrar yaptirabilirmiyim ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben telefonu aldığımda 2 aylik sigorta yaptirmistim simdi süresi doldu tekrar yaptirabilirmiyim ?
Yıllık yaptırabilirsin ama teknik inceleme istiyor bazı firmalar.Yani sıfır cihaz ayrı kullanılmış olan ayrı fiyatlarıda farklı tabi

.caner.

.caner.

Üye
Yıllık yaptırabilirsin ama teknik inceleme istiyor bazı firmalar.Yani sıfır cihaz ayrı kullanılmış olan ayrı fiyatlarıda farklı tabi
O sorun değil. Telefonum temiz cok ince 3 cizik var camin kenarında buda daha fazla para isterler anlamina geliyor galiba.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
O sorun değil. Telefonum temiz cok ince 3 cizik var camin kenarında buda daha fazla para isterler anlamina geliyor galiba.
Aynen yaptırdıktan sonra hatta sigortalanır kanımca pahalıya gelir yinede sor ezbere konuşmuş olmayalım:)

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
Tolga3521

Tolga3521

Üye
Hangi Kılıfı Kullanıyosunuz ?

Ben: Spingen Neo Hybird.

.caner.

.caner.

Üye
Hiçbiri.

bela55

bela55

Üye
sygic full 13.1.4 arıyorum yarmcı olursanız sevinirim.

eroskop100

eroskop100

Üye
Whatsapp ı kurarken yeterli depolama alanı yok diyor. Telefon hafızasında 4 sd kartta 5 gb boş alan var.

eroskop100

eroskop100

Üye
Sadece whatsapp da diyor. Diğerlerinde sorun yok. :rolleyes:

ANIL

ANIL

Admin
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen