Arkadaşlar anladığım kadarıyla hafıza karta veri yazarken sorun oluyor. Çünkü resimleri kayıt yerini telefon olarak seçtiğimde sorun olmadı sonra bu resimleri karta aktarırken yine resimler bozuldu. Önerebileceğiniz birşey var mı?Arkadaşlar son iki gündür çektiğim resimler belli bir süre sonra bozulmaya başladı. Resim çekmek için bir program yüklemedim. Yaklaşık 10 gündür hiç program yüklemedim. Sürekli çalışan da tek Juice Defender var. Ne yapmam gerekiyor?
Abi unroot yapamadım yaDaha değil stabil sürüm yok
sensorleri bozduk garantiye vericem ama hep degistirilmis yazıyor durum daKonunda cevapladım burayada yazayım stock sürüm yükle ve hard reset atAbi unroot yapamadım yasensorleri bozduk garantiye vericem ama hep degistirilmis yazıyor durum da
Gordum abi Sağol diger konuya bir bakar misin?Konunda cevapladım burayada yazayım stock sürüm yükle ve hard reset at
Samsung kodları paylasti mi? Eğer paylastiysa vay halime ne kadar geri kalmışım.
Sait abi dedi zaten stabil sürüm yok diye bence bekle.Tam olarak bilmiyorum ama biri dedi CM kursana iyi diye o yüzden sordum
Sait abi dedi zaten stabil sürüm yok diye bence bekle.

Hafıza Kartı bozuk değiştirArkadaşlar anladığım kadarıyla hafıza karta veri yazarken sorun oluyor. Çünkü resimleri kayıt yerini telefon olarak seçtiğimde sorun olmadı sonra bu resimleri karta aktarırken yine resimler bozuldu. Önerebileceğiniz birşey var mı?
Hafıza kartınızda ise kartınızın yedeğini alıp pcde formatlayıp tekrar deneyiniz.Bende de kaydettiğim fotolardan bazılarının netliği bozuluyor hd olsa bile. Bir çözümü var mı onun?
Hafıza kartınızda ise kartınızın yedeğini alıp pcde formatlayıp tekrar deneyiniz.

Rica ederim tavsiyem class seviyesi yüksek bir kart kullanınDeneyeyim bi teşekkür ederim.![]()
Rica ederim tavsiyem class seviyesi yüksek bir kart kullanın
Görür ama factory rom açılımı.İmzamda index konularında var. 3 dosyalı rom diyede geçer ancak çok zor durumlarda kullanmanızı tavsiye ederim.Siz cihazı sadece format atınız.Bu hafta almayı planlıyorum. Bir de şey soracağım hafıza kartı sıfırlamak için FST rom kullanın demiştiniz fakat onu bulamadım hiç bir yerde. Formatlamak da aynı işi görür mü ?
Görür ama factory rom açılımı.İmzamda index konularında var. 3 dosyalı rom diyede geçer ancak çok zor durumlarda kullanmanızı tavsiye ederim.Siz cihazı sadece format atınız.
Buyur lazım olursa linki not ediniz.Tamam sağolun daha önce unroot yapmak için sormuştum.
Buyur lazım olursa linki not ediniz.
https://www.maxicep.com/forum/konu/...ry-firmware-4dosyali-wipe.829855/#post6395456
Evet konudaki yönergeleri dikkatlice yerine getiriniz.Bunu yaptığım takdirde tlf tekrar garanti kapsamına girecek mi ?