------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kies telefonumu algılamiyor ? Neden acaba Vodafone dan aldım.
Daha önce kies kurulduysa tamamen pcden kaldırıp yeniden kurunuz ve usb sürücülerin düzgün yüklendiğini kontrol ediniz.

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve .caner.

ANIL

ANIL

Admin

Anil-D

Anil-D

Üye
telefonun cok sade benımki gibi

• Beğen
Tepkiler: ANIL
Anil-D

Anil-D

Üye
ben bi oyun yuklemeyi ögrendim şarj ne kadar gidiyor

Anil-D

Anil-D

Üye
bende 2 gunu rahat deviriyodu

m_erkin

Üye
Arkadaşlar Merhabalar,
1 Aylık S4 Kullanıcısıyım. Telefonumun Şarhı %40 - %70 Arasında iken bırden kendı kendine kapanıyor ve resetlenıyor gerı açıldığında %0 şarj kaldı yazıyor. Bataryasını Çıkartıp taktığımda %10 ile %20 arasında değişen bir rakam yazıyor pin kodunu gırdıgımde tekrar açılıyor ama 1dk sürmeden tekrar kapanıyor. Batarya boş yazıyor şarja taktığımda 5dk geçmeden %50 üzerinde şarj olmuş oluyor. Bataryayı Sabaha kadar şarj ettım %100 dü sorunsuz kullanıyordum %70lere düştüğünde tekrar kapandı. 1 haftadır bu sorunu yaşıyorum acaba sebebi nedir bilen varmı ?

.caner.

.caner.

Üye
Arkadaşlar Merhabalar,
1 Aylık S4 Kullanıcısıyım. Telefonumun Şarhı %40 - %70 Arasında iken bırden kendı kendine kapanıyor ve resetlenıyor gerı açıldığında %0 şarj kaldı yazıyor. Bataryasını Çıkartıp taktığımda %10 ile %20 arasında değişen bir rakam yazıyor pin kodunu gırdıgımde tekrar açılıyor ama 1dk sürmeden tekrar kapanıyor. Batarya boş yazıyor şarja taktığımda 5dk geçmeden %50 üzerinde şarj olmuş oluyor. Bataryayı Sabaha kadar şarj ettım %100 dü sorunsuz kullanıyordum %70lere düştüğünde tekrar kapandı. 1 haftadır bu sorunu yaşıyorum acaba sebebi nedir bilen varmı ?

Bataryayı değiştir bence. Onceki telefonuma olmuştu.

m_erkin

Üye
Bataryada'dan kaynaklanan sorunmu yoksa telefonla alakalı bırşeymı anlamadım! Ekran dalgalanıyor bazen sanki.. 1 aylık telefon neler oluyor anlamıyorum!.

007aliinan

Üye
Arkadaslar ben oyun kuramiyorum önceden apk dosyasını kurup wifi ile data dosyasini indirip oynuyordum. S4 e hangi oyunlari kurabilirim asphalt 6 yi bile oynayamiyorum . MALI 400 oyunlarini mi kurmaliyim . Veya telefona kurup sorunsuz oynadiginiz oyun isimlerini verir misiniz

Akıncı

Akıncı

Üye
yüklemem gereken uygulamalar nelerdir ?
telefon hosuma daha çok nasıl gider

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
Arkadaslar ben oyun kuramiyorum önceden apk dosyasını kurup wifi ile data dosyasini indirip oynuyordum. S4 e hangi oyunlari kurabilirim asphalt 6 yi bile oynayamiyorum . MALI 400 oyunlarini mi kurmaliyim . Veya telefona kurup sorunsuz oynadiginiz oyun isimlerini verir misiniz

Grafik birimi MALI değil PowerVR 544MP3. Aynı şekilde apk ile oyunları kurabilirsin bazı oyunlar için destek gelmemiş olabilir genel olarak çoğu oyunda sorun yok.

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı

yaso57

Üye
Arkadaslar ayarlar menusunden uygulamalara girdim facebook google chrome ve bir cok yukledigim programin on bellegini sildim sizce sıkınti olurmu yoksa silmesemde olurmui on bellekleri

ANIL

ANIL

Admin
Arkadaslar ayarlar menusunden uygulamalara girdim facebook google chrome ve bir cok yukledigim programin on bellegini sildim sizce sıkınti olurmu yoksa silmesemde olurmui on bellekleri

Hayır bir sıkıntı olmaz. Belirli aralıklarla silersen iyi olur. Silmezsen gereksiz yer kaplamış olurlar.

• Beğen
Türe

Türe

Üye
yüklemem gereken uygulamalar nelerdir ?
telefon hosuma daha çok nasıl gider

Misal arayüz yapabilirsin basitlerinden. Sonra öğrenir kendin özgün şeyler yaparsın. Bkz. ;

- - - Eklendi - - -

Esinlenebileceğin veya aynen uygulayabileceğin örnekleri için :

• Beğen

olcaytoreyiz

Üye
arkadaşlar 1390 TL paralel ithalat için iyi bir fiyat mıdır?

Üst Alt