------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

ARGEMAN

ARGEMAN

Üye
Kilit ekranı widgetleri hakkında nasıl aktifleştireceğiz ayardaki kısım bende donuk nedense ?

emrahremini

emrahremini

Üye
merhaba benım telefonuma guncelleme gelmedi 4,2,2 yazıyo guncelleme gelen ve gelmeyen telefonlar olarak ıkıye ayrılmış sanırım cihaz benımkıne guncelleme gelıp gelmeyecegını nasıl orenebilirim birde hard reset atınca resımler falan siliniyomu

ayildirim33

Üye
Merhaba arkadaşlar. Samsung Galaxy S4 kullanıyorum... Telefonda gördüğüm bir kaç sorun hakkında çözüm önerisi almak istiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler... (Bu yaşadığım sorunları nette çok araştırdım. Benim yaşadığım bu sorunları başka yaşayana rastlamadm. Ya bu benim cihazdan kaynaklanıyor, ya da millet bu sorunları çok önemsemiyor.)

1) Telefonu sessiz moda alıyorum. Sessiz moddayken herhangi birisinin aradığını veya cevapsız çağrı bırakdığını düşünelim. Cihazı tekrar sessizden çıkarıp normal ses moduna alıyorum. Herhangi birini aradığım zaman telefon kendini otomatik olarak sessiz moda alıyor. (Ben de bu durumu farketmeden önce telefonun normal ses moduna alıp arama yaptım. Cihazın sessizde olmadığını düşündüm ve beni arayanlara cevap veremedim. Bu durumu böyle farkettim.) Cihazı yeniden başlatınca bu durum düzeliyor. Bunun sebebi ve çözümü nedir?

2) Telefonun ekranını döndüren sensörlerin çok ağır çalışmasından şikayetçiyim. Note 2 kullanan arkadaşımla aynı anda çeviriyoruz note2 den 1-2 sn. sonra dönüyor. Ama video-foto modunda ekranı döndürdüğümde saniyesini bulmadan ekrandaki butonlar dönüyor. onda sıkıntı yok. Ama 2000 TL lik bir cihazda video-foto modundan başka menüde ekran dönüşlerinin 3-4 sn sürmesi normal değil diye düşünüyorum. Bu problemin kaynağı ve çözümü nedir?

3) Telefo boştayken bile 1 Gb üstü ram kullanıyor. Sebebi-Çözümü nedir?

4) S4 le beraber Android kullanmaya yeni başladım. Önce Nokia kullanıyordum. Batarya süresinin kısa olmasından şikayetçiyim. Normal bir kullanımla 1 gün anca gidiyor. (2600 Mah olmasına rağmen) Çözüm öneriniz nedir?

ANIL

ANIL

Admin
2, 3 ve 4. sorunu cevaplayayım.

2-Ayarlar/akıllı ekran/akıllı döndürme tikini kaldırırsan çok daha hızlı olacağını göreceksin.
3-Kullanmadığın uygulamaları görev yöneticinden durdurabilirsin. Özelleştirilmiş ROM yükleyebilirsin.
4-Şuan rakiplerine göre en iyi pil performansı S4'te. 1 günü rahat bir şekilde geçiriyor.

ayildirim33

Üye

2-Ayarlar/akıllı ekran/akıllı döndürme tikini kaldırırsan çok daha hızlı olacağını göreceksin.
3-Kullanmadığın uygulamaları görev yöneticinden durdurabilirsin. Özelleştirilmiş ROM yükleyebilirsin.
4-Şuan rakiplerine göre en iyi pil performansı S4'te. 1 günü rahat bir şekilde geçiriyor.
[/QUOT

Çok teşekkür ederim. 2. Soruya verdigin cevap gerçekten işe yaradi. 3. Cevapta ki özelleştirilmiş rom olayını nasıl yaparim.

Ayrica 1. Soruma cevap verebilecek varsa cok memnun olrum. Şimdiden tum ilgilenenlere tekrar teşekkürler...

codblackops2

codblackops2

Üye
:hmmm

- - - Eklendi - - -

demekki rakipten bile saymiyorlar :ehe

ANIL

ANIL

Admin

[/QUOT

Çok teşekkür ederim. 2. Soruya verdigin cevap gerçekten işe yaradi. 3. Cevapta ki özelleştirilmiş rom olayını nasıl yaparim.

Ayrica 1. Soruma cevap verebilecek varsa cok memnun olrum. Şimdiden tum ilgilenenlere tekrar teşekkürler...

Rica ederim. 1. sorun için kesin bir cevabım yok ayarları kurcala biraz :D

ben piyasada en uzun pil ömrü sahip cihazi note 2 biliyorum..

Yüksek mAh değerine sahip olması pil ömrünün daha uzun olacağı anlamına gelmiyor. Ekran farkı, donanım farkı, yazılım farkı var.

fk555897

fk555897

Üye

Yüksek mAh değerine sahip olması pil ömrünün daha uzun olacağı anlamına gelmiyor. Ekran farkı, donanım farkı, yazılım farkı var.

Note 2'nin şarj süresi diğer rakiplerinden kesinlikle daha fazla. iPhone 5'in şarjı 1 günde biterken, Note 2'nin şarj süresi 2 gün. Şu anda akıllı telefonlara göre başarılı.

ANIL

ANIL

Admin

Note 2'nin şarj süresi diğer rakiplerinden kesinlikle daha fazla. iPhone 5'in şarjı 1 günde biterken, Note 2'nin şarj süresi 2 gün. Şu anda akıllı telefonlara göre başarılı.

Haklı olabilirsin ama demek istediğim Note 2 ile S4, One, Z gibi cihazlar aynı sınıfta değiller. Karşılaştımak doğru değil zaten. Ben S4'te 3 saat ekran süresi ile 3 gün gördüm.

adilbjk

Üye
Arkadaşlar bi sorum olacak. S4 te kamerada video kaydı yaparken flas çalışmıyor, yanmıyor yani. Bununla ilgili bi çözüm olabilirmi?

codblackops2

codblackops2

Üye

bende farkindaysan mah bakımından karşılaştırmadim :hih:

en uzun pil ömrü olarak dedim :hih:
- - - Eklendi - - -

alıntı bugta kalmış :D

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
ANIL yoksa ayildirim33 mu :o

darkerway

Üye
Merhaba arkadaşlar bi konu hakkında yardımınızı rica edicem. Apple dan samsunga geçis yaptım dolayısıylada androide biraz yabancıyım. S4den genel anlamda memnunum fakat müzik dinlerkenki kulaklık sesi konusunda sıkıntım var. Orjinal kulaklık zaten yetersiz onun yerine daha iyi bir kulaklık alıcam. Ama telefonun kulaklık sesinde yükselme nasıl sağlanabilir? Biraz araştırdım s3 e kadar olan seride bu konuyu çeşitli kodlarla çözmüşler fakat bunlar s4te işe yaramıyor. Voodoo sound denedim fakat onuda çalıştıramadım. Sanırım versiyonda sorun var. Cihazıma bi arkadaşıma root yaptırdım ama çözemedik. Root karnel gibi terimleri yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum. Müzik çalarımın kulaklık sesi konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Eğer kulaklık konusunda tavsiyeniz varsa memnun olurum kulaklık fiyatında 170tlye kadar çıkabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

ANIL

ANIL

Admin
ANIL yoksa ayildirim33 mu :o

Alıntı karışmış :D

Merhaba arkadaşlar bi konu hakkında yardımınızı rica edicem. Apple dan samsunga geçis yaptım dolayısıylada androide biraz yabancıyım. S4den genel anlamda memnunum fakat müzik dinlerkenki kulaklık sesi konusunda sıkıntım var. Orjinal kulaklık zaten yetersiz onun yerine daha iyi bir kulaklık alıcam. Ama telefonun kulaklık sesinde yükselme nasıl sağlanabilir? Biraz araştırdım s3 e kadar olan seride bu konuyu çeşitli kodlarla çözmüşler fakat bunlar s4te işe yaramıyor. Voodoo sound denedim fakat onuda çalıştıramadım. Sanırım versiyonda sorun var. Cihazıma bi arkadaşıma root yaptırdım ama çözemedik. Root karnel gibi terimleri yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum. Müzik çalarımın kulaklık sesi konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Eğer kulaklık konusunda tavsiyeniz varsa memnun olurum kulaklık fiyatında 170tlye kadar çıkabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Cihazın orjinal kulaklığı oldukça iyi bana göre. Mikrofon mevcut, ses açıp kısabiliyorsunuz, şarkı durdurabiliyorsunuz ve malzeme kalitesi de oldukça iyi kulaklık hiç karışmıyor. 170 liraya alacağınız hiç bir kulaklık orjinal kulaklıktan daha iyi olmayacaktır. Sennheiser CX400II var bende fiyatı 230 liraydı yine de orjinal kulaklığı tercih ediyorum ben.

Üst Alt