Nextman
Emekli Yönetici
Nextman usta senden bir ricam bulunabilirmiyim s4 için yapılmış romlar ve kerneller paylaşabilirsiniz
Tabiki en kısa sürede konusunu duzenlerim
Nextman usta senden bir ricam bulunabilirmiyim s4 için yapılmış romlar ve kerneller paylaşabilirsiniz
Teşekkür ederim
Tabiki en kısa sürede konusunu duzenlerim
2, 3 ve 4. sorunu cevaplayayım.
2-Ayarlar/akıllı ekran/akıllı döndürme tikini kaldırırsan çok daha hızlı olacağını göreceksin.
3-Kullanmadığın uygulamaları görev yöneticinden durdurabilirsin. Özelleştirilmiş ROM yükleyebilirsin.
4-Şuan rakiplerine göre en iyi pil performansı S4'te. 1 günü rahat bir şekilde geçiriyor.[/QUOT
Çok teşekkür ederim. 2. Soruya verdigin cevap gerçekten işe yaradi. 3. Cevapta ki özelleştirilmiş rom olayını nasıl yaparim.
Ayrica 1. Soruma cevap verebilecek varsa cok memnun olrum. Şimdiden tum ilgilenenlere tekrar teşekkürler...
2
4-Şuan rakiplerine göre en iyi pil performansı S4'te.

emin misin![]()
Dogru diyor Anil

2, 3 ve 4. sorunu cevaplayayım.
2-Ayarlar/akıllı ekran/akıllı döndürme tikini kaldırırsan çok daha hızlı olacağını göreceksin.
3-Kullanmadığın uygulamaları görev yöneticinden durdurabilirsin. Özelleştirilmiş ROM yükleyebilirsin.
4-Şuan rakiplerine göre en iyi pil performansı S4'te. 1 günü rahat bir şekilde geçiriyor.[/QUOT
Çok teşekkür ederim. 2. Soruya verdigin cevap gerçekten işe yaradi. 3. Cevapta ki özelleştirilmiş rom olayını nasıl yaparim.
Ayrica 1. Soruma cevap verebilecek varsa cok memnun olrum. Şimdiden tum ilgilenenlere tekrar teşekkürler...
Rica ederim. 1. sorun için kesin bir cevabım yok ayarları kurcala biraz
ben piyasada en uzun pil ömrü sahip cihazi note 2 biliyorum..
Yüksek mAh değerine sahip olması pil ömrünün daha uzun olacağı anlamına gelmiyor. Ekran farkı, donanım farkı, yazılım farkı var.
Yüksek mAh değerine sahip olması pil ömrünün daha uzun olacağı anlamına gelmiyor. Ekran farkı, donanım farkı, yazılım farkı var.
Note 2'nin şarj süresi diğer rakiplerinden kesinlikle daha fazla. iPhone 5'in şarjı 1 günde biterken, Note 2'nin şarj süresi 2 gün. Şu anda akıllı telefonlara göre başarılı.
Note 2'nin şarj süresi diğer rakiplerinden kesinlikle daha fazla. iPhone 5'in şarjı 1 günde biterken, Note 2'nin şarj süresi 2 gün. Şu anda akıllı telefonlara göre başarılı.
bende farkindaysan mah bakımından karşılaştırmadim
en uzun pil ömrü olarak dedim![]()
- - - Eklendi - - -
alıntı bugta kalmış![]()
ANIL yoksa ayildirim33 mu![]()

Merhaba arkadaşlar bi konu hakkında yardımınızı rica edicem. Apple dan samsunga geçis yaptım dolayısıylada androide biraz yabancıyım. S4den genel anlamda memnunum fakat müzik dinlerkenki kulaklık sesi konusunda sıkıntım var. Orjinal kulaklık zaten yetersiz onun yerine daha iyi bir kulaklık alıcam. Ama telefonun kulaklık sesinde yükselme nasıl sağlanabilir? Biraz araştırdım s3 e kadar olan seride bu konuyu çeşitli kodlarla çözmüşler fakat bunlar s4te işe yaramıyor. Voodoo sound denedim fakat onuda çalıştıramadım. Sanırım versiyonda sorun var. Cihazıma bi arkadaşıma root yaptırdım ama çözemedik. Root karnel gibi terimleri yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum. Müzik çalarımın kulaklık sesi konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Eğer kulaklık konusunda tavsiyeniz varsa memnun olurum kulaklık fiyatında 170tlye kadar çıkabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.