TeknoŞizofren
Üye
yaso57
markaları kötülemeden önce git samsungun ne haltlar yediğini öğrende gel forumlarda,LG çok iyi bir marka sadece akıllı telefon pazarında durgun ama LG G2 ile devrim yaptılar gerek işlemcisi gerek hızı S4 ten daha iyi gittim darty ye teknoloji marketlerine inceledim adamlar yapmışlar s4 ten daha hızlı bir arayüzü var işlemci zaten şuan piyasanın en iyi işlemcisi ben biliyorum da konuşuyorum sende gelip ordan G2 yanına bile yaklaşamaz diyorsun hiç eline alıp inceledin mi ? önyargılı davranmaktan başka yaptığın birşey yok git bi incele bakayım hangisi daha iyiymiş ben S4 kötü demiyorum ama LG G2 de mükemmelin mükemmeli, Tabi Note 3 ten sonra
Bak şimdi yaKardeş al G2 kullan, şimdiden hayırlı olsun sana. Burası S4 forumu kimseye zorla s4 kullandırmıyoruz, lütfen konuyu uzatma artık.
Ben sadece G2 nin üstünlüğünü ispatlamaya çalıştım ağzımdan kötü bir kelime ciktiysa herkesden Özür diliyorumBirdaha bu şekilde uyarmam gereken yapılır burasi kahvehane değil.Bilginiz dogrultusunda anlatmak istediğiniz husus da izahı yapınız.
S4 kullanıyorum ama arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. Bende bizzat inceledim. Yaptığım kıyas edindiğim tecrübedendir.yaso57
markaları kötülemeden önce git samsungun ne haltlar yediğini öğrende gel forumlarda,LG çok iyi bir marka sadece akıllı telefon pazarında durgun ama LG G2 ile devrim yaptılar gerek işlemcisi gerek hızı S4 ten daha iyi gittim darty ye teknoloji marketlerine inceledim adamlar yapmışlar s4 ten daha hızlı bir arayüzü var işlemci zaten şuan piyasanın en iyi işlemcisi ben biliyorum da konuşuyorum sende gelip ordan G2 yanına bile yaklaşamaz diyorsun hiç eline alıp inceledin mi ? önyargılı davranmaktan başka yaptığın birşey yok git bi incele bakayım hangisi daha iyiymiş ben S4 kötü demiyorum ama LG G2 de mükemmelin mükemmeli, Tabi Note 3 ten sonra
Başka S4 kullanıcıları ile kulaklıkları karıştırmış olabilir mi? Malum akıllı telefonlar kendi aksesuarını tanıyor.Annem de s4 kullanıyor, kulaklık ile konuşmaya çalışınca karşıya ses gitmiyor. Aynı kulaklık benim telefonumda sesi iletiyor. Neden olabilir ?
Çoğu sorun 4.3 ile sona erecek gibi gözüküyo.4.3 ile gelecek olan yenilikler:
- OpenGL 3.0 desteği
- Galaxy Gear desteği
- Cihazı hızlandıran TRIM desteği
- Yaşam takip cihazları ile iletişim için ANT+ kablosuz bağlantı desteği
- Samsung KNOX güvenlik entegrasyonu
- Samsung Wallet sanal cüzdan
- Geliştirilmiş RAM yönetimi
- Geliştirilmiş ekran renk üretimi
- Daha az gecikme süreleri sunan geliştirilmiş TouchWiz ana ekran uygulaması
- Yeni Samsung klavyesi
- Yeni Samsung tarayıcısı
- Yeni okuma modu
- Yeni kamera yazılımı
İnşallah bi şarj sorunu duzelse başka bişi istemem benÇoğu sorun 4.3 ile sona erecek gibi gözüküyo.
Benimde çok çabuk bitiyo.İnşallah bi şarj sorunu duzelse başka bişi istemem ben
Abi su gibi içiyor ya geçen biyerde kalibrasyon görmüştüm yaptım daha ds beter oldu batarya yarın gidip bi tane alicamBenimde çok çabuk bitiyo.
Ben servise vericem. 1den çok sorun var benim telde.Abi su gibi içiyor ya geçen biyerde kalibrasyon görmüştüm yaptım daha ds beter oldu batarya yarın gidip bi tane alicam
Servise ver ve onları sürekli sıkıştır seni bekletmelerine izin verme onları tehdit et eğer sorunum düzelmez ise sizi tüketici hakları Mahkemesi'ne şikayet edicem filan deBen servise vericem. 1den çok sorun var benim telde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?