------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Avcılar'da E5 üstünde samsung servisi var oraya sordunmu ?

Tepkiler: .caner.
Avcılar'da E5 üstünde samsung servisi var oraya sordunmu ?
Yok birazdan cikicam dışarı mimariba da bi vodafone varmış bi arkadas orda mutlaka vardır dedi bide oraya bakiyim diyorum inşallah sorun sadece bataryada dır yoksa bu telefonu satmak zorunda kalicamŞu LG G2 çok iyi bir cihaza benziyor fiyat/performans olarak en iyi cihaz bence sorun düzelmezse onu düşünüyorum.

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Alırsan simdiden hayırlı olsun

Elimi yaktım kabardi su topladı ondan mı acaba diyeceğim ama sanmıyorum. Cikarttim bekliyorum.
Edit cikarttim bekledim 1 dakika icinde oldu elimi degdirmedim yinede oldu

Kılıf siz hali aynı saat geliyor.

Hadi ama
Fabrika ayarlarına dönmeyi dene. Kılıfı çıkar, aksesuar ayarlarından otomatik kilit açmayı devre dışı bırak. (Çözüm olurmu bilmiyorum aklıma gelen yöntemleri söyledim)

.caner.

Üye
Fabrika ayarlarına dönmeyi dene. Kılıfı çıkar, aksesuar ayarlarından otomatik kilit açmayı devre dışı bırak. (Çözüm olurmu bilmiyorum aklıma gelen yöntemleri söyledim)
Hepsini denedim. Sadece internet açık iken bu hatayı alıyorum.

4.3 hakkında kimse kesin bir şey söylemesin Ekim de gelicek dediler gelmedi Güncelleme tarihini yanlızca Samsung biliyor kabul edelim artık bunu
Kesin bir şey söylemiyoruz zaten, tahminlerimizi paylaşıyoruz. Tabiki doğal olarak tarihleri Samsung biliyor.

Off of sarjim cok çabuk bitiyor

Sizce LG G2 ye geçeyim mi dostlar?
Lg2 yi ekranlardan görünce çok hoşuma gitmişti ama elime alıp incelediğimde pek içime sinmedi. Yazılım olarak demiyorum yanlış anlaşılmasın, ne bileyim s4 gibi doldurmadı elimi.

Ben de seve seve katılırım.

Tepkiler: uguro ve .caner.

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

@-Akıncı
bazı fontlar buna caprica'da dahil uyumlu olanı yok gibi editlemedede cihazda sorun yaratıyor.Yaptığım araştırmada uygulamalardada uyumsuz olanı var font programlarındada aynı hatayı verebiliyor bilginize

Tepkiler: -Akıncı
Ben senin verdigin caprica yi kullaniyorum suanda.bide foto koyam

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hangisi o bir tane kuruluyor zaten diğerinde karakter sorunu var