Tolga3521
Üye
Aynı sorun bendede var gıcık bişey.ya bende bir ka hafta önce aldım ama orta işlev tuşundan her bastıgımda tık tık diye sesgeliyo sanki maketmiş gibi.
içime sinmedi o hali oyuncak telefon gibi basıyorumbir yere takılıyor sanki basarken hafif bi tık sesi geliyo bi türlü o yüzden telefonuma ısınamadıms3 te kullandım harikaydı onu sevdim birde s4de geçtim ama sanki pişman gibiyim sırf o yüzzden ne yapayım şimdi anlamadım ama telefon on numara harika bir şey idden
Bende onu soracaktım teli baya koruduğu söyleniyor. Fiyatı 60-65 tl civarı. Hem estetiği var hem koruyucu özelliği. Tek eksi yanı ince olan telefonu biraz kabalaştırması.
Aynı sorun bendede var gıcık bişey.
arkadaşımın telefonunda ise hareket sensörü çalısmıyor
O taş izleri oyundan kaynaklanıyor sanırım bir arkadaş da başka bir marka telefon vardı huwalge mi neydi markası ondada olmuştu1 hafta once samsungtan kurtuldum ozellikleri iyi fakat malzeme kalitesi bana gore en kotu telefon arama geldiginde telefonu kulagima goturdugumde o citirti sesini ilk duydugumda telefindan sogumustum hele okey plus u kurduktan 1 ay sonra ekranda tas izlerinin kalmasi beni o an baska bir telefon arayisi icine soktu simdi lgg2 aldim insallah bir sorun cikmaz kesinlikle samsungu kotulemek icin yazmadim deneyimimi anlatmak istedim
Aynen oyunun sorunu oO taş izleri oyundan kaynaklanıyor sanırım bir arkadaş da başka bir marka telefon vardı huwalge mi neydi markası ondada olmuştu
Arkadaslarim arasinda htc kullanan var oda oyunu aylardir oynuyor iz cikmadi dider arkadaslarimda galaxy s3 galaxy s3 mini ves4 mini var ve hepsinde iz var suanda hepimiz servise verdik ekran ve cam degisiyor fakat tekrar aynisi oluyor super amoled ekrandan mi bilemiyorum bir arkadasimiza telefon almanyan geliyor s3 ve s4 bir tek onun telefonlarinda iz olmadiO taş izleri oyundan kaynaklanıyor sanırım bir arkadaş da başka bir marka telefon vardı huwalge mi neydi markası ondada olmuştu
Root atmak gerekiyor kardes o şimdilik apk taşıyor bu ay içinde 4.3 gelecek onda düzelirSa Nextman hocam ben oyunların data veya obb klasörlerini hafıza kartına aktarıp ordan oyun oynuyabilirmiyim öyle imlanım warmı şuan sadece 185 mb boş alan war telefon hafızasında uygulamayı sd karta taşı dememe ragmen cihazda açılan bir alan yok ne öneririsiniz bu konuda
Sa Nextman hocam ben oyunların data veya obb klasörlerini hafıza kartına aktarıp ordan oyun oynuyabilirmiyim öyle imlanım warmı şuan sadece 185 mb boş alan war telefon hafızasında uygulamayı sd karta taşı dememe ragmen cihazda açılan bir alan yok ne öneririsiniz bu konuda
cihaz rootlu degil root atmıyı düşünmüyom 4.3 bekliyelim bakalımRoot atmak gerekiyor kardes o şimdilik apk taşıyor bu ay içinde 4.3 gelecek onda düzelir
aynı sorun bende de var kardeşim daha çok düğmenin sol kısmında oluyor benimkinde buda tuşun temas noktasındaki boşluktan kaynaklanıyor ama geçer inş yoksa garantiye göndercez gibi ama garanti dolmaya yakın göndereliya bende bir ka hafta önce aldım ama orta işlev tuşundan her bastıgımda tık tık diye sesgeliyo sanki maketmiş gibi.
içime sinmedi o hali oyuncak telefon gibi basıyorumbir yere takılıyor sanki basarken hafif bi tık sesi geliyo bi türlü o yüzden telefonuma ısınamadıms3 te kullandım harikaydı onu sevdim birde s4de geçtim ama sanki pişman gibiyim sırf o yüzzden ne yapayım şimdi anlamadım ama telefon on numara harika bir şey idden
aynı sorun bende de var kardeşim daha çok düğmenin sol kısmında oluyor benimkinde buda tuşun temas noktasındaki boşluktan kaynaklanıyor ama geçer inş yoksa garantiye göndercez gibi ama garanti dolmaya yakın göndereliya bende bir ka hafta önce aldım ama orta işlev tuşundan her bastıgımda tık tık diye sesgeliyo sanki maketmiş gibi.
Evet.Ojj şarj az gidiyor beyler sizdede varmı bu sorun
Normal
Şarjdan çıkardığım zamandan beri forumda takılıyorum şarj yüzde 93 düştü kötü bence
Bende de bundan var ama değişcem. Bizim üst komşu bu kapaktan kullanıyordu teli düşürdü ekran gitti, şimdi 547 tl BayılacakBende bu kapak var bi koruması falan oluyormu pekigerçi estetik olarak çok güzel
Linki yollarmısın?Aynı sorun bendede var gıcık bişey.
Kiliftan bende var gayet guzel. Sitesinden ozelliklerina bakabilirsin. Ben öneririm.
Ekran yanması çoğu telefonda rastlanılan bir sorun benim eski wave de ondan önceki jette hatfa ipad 2 de de aynı problem var. Chrome de oluyor sadece ipad deO taş izleri oyundan kaynaklanıyor sanırım bir arkadaş da başka bir marka telefon vardı huwalge mi neydi markası ondada olmuştu
Aynı şeyi 3 gündür bende düşünüyorumBen iphone 5 e geçicem galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?