yok denedim kendi netimi de kesiyor karşı telefon bağlanıyor fakat oda giremiyor nete sıkıntı nerede bilemedim . samsung türkiyeye yazıyım bir bu güncellemeden sonra oldu son iyileştirmeden sonra formatladım tekrar denedim gene aynı .
Enteresan hayırlısı olsun .Bu soruna benzer bir sorun için bir yakınım aradı telefon sıfırlaması yaptıktan sonra düzeldi.Tabiki sizin sorununuzda inşallah farklı bir husus yoktur.
Enteresan hayırlısı olsun .Bu soruna benzer bir sorun için bir yakınım aradı telefon sıfırlaması yaptıktan sonra düzeldi.Tabiki sizin sorununuzda inşallah farklı bir husus yoktur.
Ya aslında son gelen iyileştirmeden sonra denemedim di bir kaç kez factory reset attım denemedim son lazım oldu denedim olmadı tekrar resetledim gene olmadı sonra samsung garantiden bir arkadaş denk geldi ona sordum o sıfırla telefonu dedi öyle dene onuda denedim olmadı sonra garantiye verdim gıçık kaparım böyle şeylerden de hayırlısı inşallah olur . olmaz da değiştirirler umarım : )