ANIL
Admin
s4 kullanan arkadaşlar son durum nedir s4un beklenen guncelleme beklentileri karşiladimi ve yukleyen arkadaşlar hala ne eksikleri var hangi sorunlar devsm ediyo.
şimdiden teşekkurler
Benim telefonda muzik calarken telefonu kullaniyorsam sarki bazen ilerliyor niye oluyor bu
Arkadaslar bildirim ekranina surekli.antivirus indiron doye uyarı geliyor. Birde sol ustte + işareti cikiyor bununla birlikte. Tavsiye edeceginiz bir antivirüs varmi markette
Hangi sensorle oluyor bu?
Tam anlayamadım ben sen müdahale etmeden ilermemesi lazım.
Arkadaşlar radyo problemine çözüm bulabildinizmi,
mesala markette spirit fm var onunla dinleyebiliyormusunuz. Donanım olarak desteklermi almayı düşünüyorum yorum yazarsanız sevinirim..
Bu sefer telefonu daha az kullandım. Ekran açık kalma süresi 3 saat. Yarım saat MC4 oynadım ve kısa süreli diğer bazı oyunlar, Flipboard, instagram yine kısa süre kullandım. Kısaca telefonu sadece ihtiyaçlarım doğrultusunda kullandım. %17 kala 3 gün 3 saat gördüm.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
helalbende denemek istiyorumda telefon eliden düşmüyor ki gunde 2 kere sarj ediyorum boyle bir telefonu
Lion piller şarj olmayı severler fazla abartmaya gerek yok
derdim li on piller degil derdim ekran.cabuk bozulacak gibi hissediyorum
hava atma bende ilk teli elime alınca öyle düşündüm
hava degil endişe
garantiye gönderirsinyazı rengini değiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?