hım ozaman odinden tekrar 4.4.2 yi atsammı ki bi tuaf telefon donuyor herşeyde hatalar veriyor marketteki programları yüklemiyor falan buna gectikten sonra telefon bi tuaf oldu

hocam ozman söyle bişey bana bi tarif ette hangisi en iyisi güzelse yapayım sıkıyor bu telefon bu haliyle hatalar donmalar falan delirtiyor satasım geliyor dedigin hangisiyse güzel olan bana bi yardımcı olda yapayım şunu hocam ya
ilk önce custom rom nasıl kurulur ufak bir araştırma yapmanı öneriririm aksi halde yüklemede sorunlar çıkabilir
ilk aşama cwm recoveryi flaşlaman sonra da yüklemek istediğin romu seçmen gerisine bakarız. benim önerim ise omega veya hassan rom bu ikisinden birini seçebilirsin.hiç yükleme ozaman bulaşmaaynen çok yabancıyım anlamam odini bile senin yardımınla başarmıştım valla ben zor hallederim ozman girersem bu işe telefonu bozar atarım ellam kihocam şimdi bakıyorumda okuyorumda kafam almadı bu rom dan falan ben bu işe girersem telefonu iflah etmem heralde
![]()

aynen kardeşim öyle yapacam ya artık bu telefonu emekli etme zamanı geldi sıkıldım satacam nokıa 5110 alsam ondan daha iyihiç yükleme ozaman bulaşma![]()

Arkadaşlar Bu Android 4.4.3 Ne Zaman Yayınlanır Ve Bizlere Gelir Mi?
4.4.2 ile olmuş bir sorunsa bilemiyorum daha önceden beri varsa bataryadan kaynaklıdır. @-Akıncı
4.4.2 yeni pil değerleri:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kitkat güncellenmesinden sonra böyle oldu daha önce gayet normaldi4.4.2 ile olmuş bir sorunsa bilemiyorum daha önceden beri varsa bataryadan kaynaklıdır. @-Akıncı
4.4.2 yeni pil değerleri:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
noldu ?beyler benim tel kendi kendine kapanmaya sonrq acilmamaya başladı bataryayi cikarinca açılıyor ama bazen çöküyor açılmıyor bataryayo takip cikarinca aciluyor
biliyorum vallanoldu ?