------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Günde 2'şer saat oyun, 1'er saat internet 10larca defa konuşma ve 10larca defa msj, 2 gün gidiyordu; şimdi sabah 7'de şarjdan çıkarıp akşam 7 gibi tekrar şarja takıyorum, ne performans artışı var nede yeni bişe tamamen negatif durum söz konusu..

Son düzenleme:

Bende Full Oyun oynayan birisiyim eskiden %20 giderken (okul 6 saat ve ben toplamda 1-1,5 saat oynuyorum) şimdi %40 gidiyor.

Anil-D

Üye
abi invalit script yaziyor telefonda napmam lazim

Senyor Keş

Kapalı Hesap
@Nextman abi omega rom ile wanamlite rom arasında ne gibi farklar var? hangisini önerirsin ?@Nextman abi omega rom ile wanamlite rom arasında ne gibi farklar var? hangisini önerirsin ?

Arkadaşlar rom yedekledim diyelim başka bi rom attım telefona ve beğenmedim yedekledigim romu kurarken wipe işlemlerini yapıyor muyuz

ANIL

Admin
4.4.2 pil değerleri:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: muratvemine, .caner. ve eskbxl

eskbxl

Üye
supermis pil suren

Tepkiler: ANIL
Şimdi knox bende yüklü arada bi kullanıyorum telefonu rootlasam sıkıntı çıkarır mı veya romda

eminde

Üye
Sayın yöneticim tıpkısının aynısı

Knox'a dosya aktarımı nasıl yapılıyor ? Bu arada 4.4.2 görünüş olarak gayet hoş olmuş Yalnız performansta düşme var galiba Subway de bile kasıyor telefon , anlamadım gerçekten , diğer oyunları düşünemiyorum :/

Son düzenleme:
Kurulumdan sonra wipe işlemi yaptınız mı? Çünkü bende Subway, minion Rush vb oyunlarda hiç donma takılma yapmadı.

Çok program devre dışı bıraktım, Ekran %13'tü, sabah %15, şimdi ise %48 oldu. Ne yapacağım? Ne yaptınız? (TEL: Rootsuz)Hee birde dün format attım.
Malesef öyle performans düşmesi var. Telefon ekran çipini kullanamıyor bu güncellemeden dolayı.

Kurulumdan sonra wipe işlemi yaptınız mı? Çünkü bende Subway, minion Rush vb oyunlarda hiç donma takılma yapmadı.
Wipe yapmak zor geliyor hocam , dosya yedekleme de bir şeyler aksayıp , kişisel verilerimi kaybetme korkusu var Biraz idare edeyim bakalım belki sorun varsa düzeltme güncellemesi gelir. çok sıkıntı çıkarırsa son çare Wipe yaparız artık )

Nasıl ekran çipini kullanamıyor ?

- Bu arada knox'a dosya aktarma şansımız yok mu ? Normal oturumda ki resimleri filan geçiremezmiyiz ?

Yani telefon ekran çipinin (ekran kartı gibi) tam performansından yararlanmıyor.

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Omega Rom V20 Hazırlanıyor güzel bişey çıkacakmi bakalim

Aynen benimkide hep %50 lerde sizinki nasıl %28 de oluoyr ne yapmamız gerekiyor hocam ? Yardımcı olur musun

ANIL

Admin
Bende kullanmadığım uygulamaları devre dışı bıraktım. Parlaklık son ayarda değil o yüzden fark olabilir. Onun haricinde ekstra bir ayar yapmadım.