yavuz580
Üye
Hım güzel bişeymiş hocam aslın ama benim için önemli olan mesela dedigin bu WanamLite. attım telefona orjinalligini bozmuyor dimi atıyorum satacam sorun cıkarmaz yani bu orjinal degil falan demezler dimi benim için önemli olan o ve kardeşim dedigin gibiyse sana zahmet bu WanamLite. link varsa eger anlamatlı atayım teelfona sendemi bu WanamLite. kullanıyorsun.?
hım hocam ozman ben böyle kullanayım çok teşekkür ederim zaten satmayı düşünüyorum şuan orjinal room dimi benim attıgım kardeşim bide benim root yapmam lazım 4.4.2de root olmuyormuş dogrumu sen bilirsin varsa eger nasıl yapabilirim sana zahmet bide buna yardımcı olursan başını cok agrıttım gercekten Hakkını Helal et.
arkadaşım baktım konuna link falan vermişin programı indir diye video falan bu dimi videoyu falan indiirdim programı buysa deniyorum Kingo Android ROOT bunu.
Valla benim de pek bilgim yok ama Asabi arkadaşa sor o da cıktımı ne yok cevap gelmedi e ne yapsın kafasını şişirdim kaç saattir sagolun baya yardımcı oldu
Püf Noktası - Galaxy S4 i9500 4.4.2 Root, CWM Ve Knox Devre Dışı Bırakma - MaxiCep konuda yazan cwm recoveryi yüklemene gerek yokkardeşim sagolın pc kapandıda yeni açtım bu odinle rootu nasıl atacam kardeşim ne onuda söylersen seni rahat burakacam
Arkadaşlar size bi iki sorum olacak, foruma da göz attım ama sorularımın karşılığını tam alabilmiş değilim.
Öncelikle size cihazımdan bahsetmek istiyorum: Yurt dışından İran'dan aldım, üzerinde kendi orjinal yazılımı yüklü,
hiç bir şekilde root yapmadım zaten yapmayıda bilmiyorum. Şimdi soruma geleyim.
1) Şuan üzerinde mevcut olan 4.3 den odin ile Tr sürüm 4.4.2 ye geçebilirmiyim?
2) Geçtikten sonra Tr sürümlerine güncelleme geldiği zaman bunu Kies yada Telden görebilirmiyim?
3) Malum cihaz yurtdışından geldi ve pasaport kayıtlı. Tr sürümüne geçtikten sonra bu konuda bir sıkıntı yaşarmıyım?
Bu spruların cevabını sağlıklı şekilde alırsam odin ile Tr sürümünü yüklemek istiyorum.
Garanti kapsamı dışında kalması önemli değil, yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Daha mı zahmetsiz ve yukarıdaki bahsettiğim sorunlar olmayacak mı?bak dostum. telefonu kingo android root ile rootla sayaci artırmaz. sonra csc changer ile cscyi TUR yap ve cihaz fabrika ayarlarına dönecek sonra 4.4.2 güncellemesi gözükecek
Daha mı zahmetsiz ve yukarıdaki bahsettiğim sorunlar olmayacak mı?
Direk odinle 4.4.2 ye geçmemi tavsiye etmiyormusunuz?evet ama cihazın içindekiler silinecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?