Senyor Keş
Kapalı Hesap
hocam şimdi benim indirdigim bu ismi orjinal dimi bi arkadaş burdan verdi indirdim ismi böyle yazıyor TUR-I9500XXUFNB4-20140319182453 ve cwmye gir wipelerin hepsini yap demişsin ya yine ses acma menu tuşu acçma tuşuna girecem hepsini format gibi yapacammı ben odini bilmiyorum ve sen tarif ettin daha yeni yaptım o dedigini hocam video gibi bişey varmı sitede valla yapmam ki ben yazmayla kafam zor alır sonra telefonu komple çöp ederim
hocam şimdi benim indirdigim bu ismi orjinal dimi bi arkadaş burdan verdi indirdim ismi böyle yazıyor TUR-I9500XXUFNB4-20140319182453 ve cwmye gir wipelerin hepsini yap demişsin ya yine ses acma menu tuşu acçma tuşuna girecem hepsini format gibi yapacammı ben odini bilmiyorum ve sen tarif ettin daha yeni yaptım o dedigini hocam video gibi bişey varmı sitede valla yapmam ki ben yazmayla kafam zor alır sonra telefonu komple çöp ederim
tamam hocam Bismillah dedigin gibi yapayım inşaAllah olur cok teşekkür ederim yardımların için sonucu yazarım buraya bide bende odin 3.07si var onunla yapsam olurmu.
evet kardeşim sagolsın indirmiştim Allah razı olsun deneyecem yapmayı ama yapabilirsem. cok sagolun.Benim verdiğimi kastediyorsan evet orjinal el değmemiş direk Samsung Service sitesinden.
tamam arkadaşım dur indirip dediklerini yapmaya başlıyorum yazarım sonucu cok teşekkür ederim.yok sadece sordum arkadaşada kardeşim ben anlamadıgım için belki yanlış bişey indiririm koyarım diye çünki odin işini format ilk defa atacam yanlış yapmayım diye sordum ve şimdi senin verdigini atamayaca çalışcam başarabilirsem.hayır odin v3.09 ile yap
odinle flash atan bir kac video seyret zor birsey degil.e
evet kardeşim sagolsın indirmiştim Allah razı olsun deneyecem yapmayı ama yapabilirsem. cok sagolun.
tamam arkadaşım dur indirip dediklerini yapmaya başlıyorum yazarım sonucu cok teşekkür ederim.yok sadece sordum arkadaşada kardeşim ben anlamadıgım için belki yanlış bişey indiririm koyarım diye çünki odin işini format ilk defa atacam yanlış yapmayım diye sordum ve şimdi senin verdigini atamayaca çalışcam başarabilirsem.
çok sagol kardeşim oldu dedigin gibi yaptım bide root varmı atabiliyormuyuz telefona kingkongla rootla atsam oluyormu acaba?
o nasıl yapacam hocam tarif edersen onuda yapayım bari yapmışken ama benim kinde dowlanda girince costıom yazıyor baktım öyleydi
hocam linkini verde sana zahmet onuda yapayım iyi oluyor böyle valla rom rot falan
ya hocam valla anlamıyorum diye soruyorum ne güzel sende sevapa giriyorsun iştetamam bakayım da yapayım cok sagol kardeşim yordum senide
Estagfirullah yukardaki arama yerine bu dedigini yazıyorum Galaxy S4 4.4.2 senin yazdıkların cıkıyor ne becerikliyim dimi
Valla ciddiyim böyle yazdım kısalattım falan "Galaxy S4 4.4.2 Tüm Sürümler/Custom Romlar Burada ama onu yazcınca hep sen cıkıyorsun baya popölersin arkadaşım
Allah razı olsun kardeşim gercekten kacgündür yazılım yok diyip duruyordu deli olmuştum telefonu kıracaktım nerdeyse valla attımda içim rahatladı sayende cok sagol şu rom diyorsun ya onu atınca ne oluyor telefona ben anlamıyorum inan sayende odinle falan hiiç işim olmadı anlamazdım da ögrenmiş oldum iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?