geldi Türkiyeye ben indiriyorum şuan.arkadaşlar bana nede gelmedi ama dogrumu gelmedimi ki türkiyeye?
telefonun galaxy s4 dimi?bakttım ama bende cıkmıyor neden olabilir acaba benimkide.Cihazınız Modifiye edildi. Yazılım güncellemeleri mevcut degil diyor bende
cihazin rootlu veya baska rom yukludur.bakttım ama bende cıkmıyor neden olabilir acaba benimkide.Cihazınız Modifiye edildi. Yazılım güncellemeleri mevcut degil diyor bende
Odinle stok flashlayınca sayaç artmaz root yok telefonda.sayacin 1 ise turkiye 4.4.2 sini indir stock odinle flasla.
Odinden flashlayın. Sammobile sitesinde bulabilirsiniz son sürümü.Banada gelmedi dahaGelse kurucam wipe yapıcam tertemiz olucak telefon. Ama nedense gelmedi.
Root attıysanız eğer gelmez güncelleme telefona. Odinden kurabilirsiniz.yok hocam ben romdan falan anlamam öyle bişeyde yapmadım hiç sadece bi Kingo Android ROOT root attım sadece rootlu ama bi güncelleme yok hala
Güncelleme indi şuan telefona onay bekliyor. Öncekinden kötü halde değil, değil mi yeni sürüm ?Uygumaları gizleme kaldırılmış. Ben pil bitmesin diye kullanmadığım tüm uygulamaları devre dışı bırakmıştım ve şimdi de yeni gelen uygulamaları devre dışı bıraktım. Ama Ekran kullanımı %60 tı %70 oldu artıyor yavaş yavaş Wallpaper filan siyah renk. Sizde de aynı mı?
Güncelleme indi şuan telefona onay bekliyor. Öncekinden kötü halde değil, değil mi yeni sürüm ?