------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

yavuz580

yavuz580

Üye
arkadaşlar bana nede gelmedi ama dogrumu gelmedimi ki türkiyeye?

yavuz580

yavuz580

Üye
bakttım ama bende cıkmıyor neden olabilir acaba benimkide.Cihazınız Modifiye edildi. Yazılım güncellemeleri mevcut degil diyor bende

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
yavuz580

yavuz580

Üye
evet hocam genpa garantili hemde..

BornToKill

BornToKill

Üye
Bir fikrim yok bende android yeni geçtim nextman admine sorarsan belki biliyordur o.

eskbxl

eskbxl

Üye
BornToKill

BornToKill

Üye
Güncellemeyi yükledim bende kilit ekranında kamera,ram kullanımımda azalma ve bildirim çubugunda simgeler beyaz oldu başka bir fark göremedim birkaç tanedw uygulama var gördüğüm

eskbxl

eskbxl

Üye
sayacin 1 ise turkiye 4.4.2 sini indir stock odinle flasla.

ANIL

ANIL

Admin
Bende kurdum wipe yaptım sorun yok. Uygulama ikonlarını gizleme kaldırılmış olmadı bu :D Animasyon ayarları ise düzelmiş. Kameraya girdikten sonra değişmiyor.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
eroskop100

eroskop100

Üye
Fazla fark yok mu arkadaşlar ? :D

firat996

Üye
Banada gelmedi daha :( Gelse kurucam wipe yapıcam tertemiz olucak telefon. Ama nedense gelmedi.

yavuz580

yavuz580

Üye
yok hocam ben romdan falan anlamam öyle bişeyde yapmadım hiç sadece bi Kingo Android ROOT root attım sadece rootlu ama bi güncelleme yok hala

eroskop100

eroskop100

Üye
yok hocam ben romdan falan anlamam öyle bişeyde yapmadım hiç sadece bi Kingo Android ROOT root attım sadece rootlu ama bi güncelleme yok hala
Root attıysanız eğer gelmez güncelleme telefona. Odinden kurabilirsiniz.

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Uygumaları gizleme kaldırılmış. Ben pil bitmesin diye kullanmadığım tüm uygulamaları devre dışı bırakmıştım ve şimdi de yeni gelen uygulamaları devre dışı bıraktım. Ama Ekran kullanımı %60 tı %70 oldu artıyor yavaş yavaş Wallpaper filan siyah renk. Sizde de aynı mı?

eroskop100

eroskop100

Üye
Uygumaları gizleme kaldırılmış. Ben pil bitmesin diye kullanmadığım tüm uygulamaları devre dışı bırakmıştım ve şimdi de yeni gelen uygulamaları devre dışı bıraktım. Ama Ekran kullanımı %60 tı %70 oldu artıyor yavaş yavaş Wallpaper filan siyah renk. Sizde de aynı mı?
Güncelleme indi şuan telefona onay bekliyor. Öncekinden kötü halde değil, değil mi yeni sürüm ?

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Güncelleme indi şuan telefona onay bekliyor. Öncekinden kötü halde değil, değil mi yeni sürüm ?

Tabiki de mesela animasyonlar donmuyor. Asphalt 8 de kusursuz nitro yapınca kasmıyor. Ben hep güç tasarrufu kullanıyorum. Ama buna rağmen artık kasmıyor. Yinede ekran çok kullanıyor gözüküyor.

yavuz580

yavuz580

Üye
Hocam evet telefon rootlu ama bi arkadaşın telide rootluydu ona gelmiş güncelleme ben rootu kaldırsam gelirmi peki güncelleme ben odin le atmayı bilmiyorum ki hiç denemedim normal yolla gelse yapacam yoksa onunla yaparım çökertirim sonra onla ugraşmayım yazılımın gözükmesi için ne yapmam lazım indirip görmem için acaba teşekkür ederim.

Üst Alt