------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cihazda hafıza kartı varsa çıkartın.Anlatacağım şekilde cihazınız tamamen silinecek buna göre önlem alınız.Yapacağınız işlemlerde sorumluluk size ait olduğunu unutmayınız.Gelelim işleme

Cihaza yazılım yüklemeden önce recovery moda alın factory reset ve wipe dalvik işlemlerini yapın.Rus rom hariç başka bir rom indirin 4.4.2 olsun.Odin ile yükleyin sonrasında tekrar aynı işlemleri yapınız.Ve kontrol ediniz.Eğer sorun devam ediyorsa cihazınızdan donanımsal sorun var demektir.

Saygılarımla.

Tepkiler: eskbxl ve .caner.
hindistan romu var ama onda da türkçe dil desteği yok daha önce yüklemiştim... yine de söylediğinizi deniyorum hemen

Tepkiler: Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bazen indirdigimiz dosyanın md5 değeri bozulabilir.En son secenek root yapip custom rom deneyebilirsiniz.

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güzel bence

sorun ne bilmiyorum şimdi Trinidad and Tabocco 4.4.2 sürümünü indirip söylediğini işlemi yapacam umarım donanımsal diildir...

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tepkiler: serhat_002 ve .caner.
bu wipi dalvik seçeneği nerde acaba ben bulamadım da

dün iki wipi işlemini yaptım ardından hindistan için çıkan romu yükledim ve düzelme olmadı... hind 4.4.2 de türkçe dil olmadığı için rus romu tekrar yükledim

Anil-D

Üye

abi keratanin batarya duzelmeye basladi

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dün iki wipi işlemini yaptım ardından hindistan için çıkan romu yükledim ve düzelme olmadı... hind 4.4.2 de türkçe dil olmadığı için rus romu tekrar yükledim
Peki ön kamera hicmi açılmıyor

hayır.. arka kamerada problem yok ön kamerayı açtığın zmn bi kaç sn donuyor tlf sonra da kamera başarısız hatası veriyor

Anil-D

Üye
tobaccodada hindistandada turkce dil var

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır.. arka kamerada problem yok ön kamerayı açtığın zmn bi kaç sn donuyor tlf sonra da kamera başarısız hatası veriyor
Dedigim gibi tamamen temiz rom yükleme yaptığınızı düşünüyorsanız cihazı garantiye verin.En ihtimal root yapar custom rom denersiniz.Ama sorun yuksek ihtimal kalici bir dosya yada bozuk dosya olduğunu çok gördüm

Anil-D

Üye
ben kullandim bende vardi 3 rom degistim ben Neyse abi Teşekkürler ilkten az gider diye düsünuyodum o ani dususlerde biter zaten artik sorunsuz kullanirim daha haftanin basi bakalim neler degisecek

cihaz yurtdışı pasaport kayıtlı garanti olayı yok... teknik servise vermek istemiyorum telefonun açılaması beni rahatsız ediyor ama en son çare de teknik servis galiba