------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Günaydınlar :)
Ana ekranda istemediğimiz bir sayfayı nasıl silebiliyoruz?

Parmağının iki ucuyla ana ekranda iken küçültme yap çıkan ekranları istediğin gibi silebilirsin

• Beğen
Tepkiler: canazoe

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
sorun degil o guncellemede gelen yeniliklerden biri @canazoe

• Beğen
Tepkiler: canazoe
RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
kies de de görmedi benim telefon güncellemeyi :(

erhan14321

erhan14321

Üye
Arkadaşlar şebeke üzerinden veya wifi üzerinden güncelleme yapamıyorum nasıl olacak yardımcı olursanız sevinirim..

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
bana odin yolu gözüktü galiba

- - - Eklendi - - -

Panama dan gelmiş benim telefon :o

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güncellemeyi yükleme yapamayan arkadaşlar linkini verdiğim konudan 2. Romu indirip odin ile kurup kies ile guncelleme alabilirsiniz.

http://www.maxicep.com/showthread.php?t=805883

Bu arada bana göre kamerada gözle görülür iyileşme var su an çektiğim bir fotoğraf

ANIL

ANIL

Admin
Yeni güncellemer için beklemeyiz inşallah. En azından bu güncellemeyi vererek çok beklemeyeğimiz anlaşılıyor. Çünkü MF3, MF5 ve yeni yayınlanan MF8 güncellemeleri var :D

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Odinle nasıl yüklendigi yazan link verebilir misiniz?

- - - Eklendi - - -

Tamam buldum gerek kalmadı

.caner.

.caner.

Üye
Real racing 3 markette yok ?

ANIL

ANIL

Admin
Real racing 3 markette yok ?

Resmi olarak desteklemiyor şuan apk ile yükleyebilirsin. Twitter üzerinden açıklama yaptılar ''Ne zaman destekleyeceğini öğrenmek için bizi takip etmeye devam edin'' şeklinde.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
hamdi mert

hamdi mert

Üye
smart cover. Açında direk ana ekran geliyor ama ben kilit ekranının gelmesini istiyorum nasıl yapacağız onu

- - - Eklendi - - -

smart coveri Açında direk ana ekran geliyor ama ben kilit ekranının gelmesini istiyorum nasıl yapacağız onu

.caner.

.caner.

Üye
Sadece Bendemi car bilmiyorum ama forumdan indirdiğim oyunların yarısında oyundan atıyor ?

oleytoo

oleytoo

Üye
Sadece Bendemi car bilmiyorum ama forumdan indirdiğim oyunların yarısında oyundan atıyor ?
Bendede aynı sorun vardı bir sürü apk denedim fifa ve gta 3 ü uzun ugraşlarım sonucu çalıştırdım. Şuan Gta vice city ve Nba2k13 için uğraşıyorum ama olmuyor hiçbiri gta da oyunun girisinden atiyo nba'de de wifidan dataları cekmeye calışıyo ve bu oyunu satın almamışsınız diyip atıyor.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Oyun oynamıyorum ama ayarlardan uygulama doğrulamayı kapatıp deneyin.

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
eger oyunu satin almamissiniz falan diyorsa baska apk deneyin

.caner.

.caner.

Üye
Edit ## ah tapatalk ah Nextman sil kardeş yorumu

boncukkom

boncukkom

Üye
Iyi günler Samsung s4 kullanicilari sizden bir bilgi istiyorum s4,de mailboksu nasil kapatabilirim tesekkürler

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Soru ne ? Neden caner

Üst Alt