muratvemine
Üye
maliyetine soruyorsan 15tl filandiradamlar orjinalini 70-80tl diye giydirirler millete giydir giydirebildigin kadar
![]()
Icimi kararttin
o kadar degildir ya 
maliyetine soruyorsan 15tl filandiradamlar orjinalini 70-80tl diye giydirirler millete giydir giydirebildigin kadar
![]()
o kadar degildir ya 
HoşgeldinYeni bir uyeniz var) kabul edersebiz tabi
![]()

Hayırlı olsun arkadaşım kurallar çerçevesinde soru sorabilir yardım alabilir bildiğiniz bir konuda destek vermeniz dileğiyle.Yeni bir uyeniz var) kabul edersebiz tabi
![]()
az cok çözümünü biliyorum...
Arkadaşlar bu clean master adlı programı kurdum sürekli açık duruyor şarjı çok etkilermi?

İpucu - Yararlı gibi gözüken, ama aslında zararlı olan uygulamalar - MaxiCepArkadaşlar bu clean master adlı programı kurdum sürekli açık duruyor şarjı çok etkilermi?

Samsung bayisindne 60 a aldım 1.5 metreHocam abartmayiniz
Sarj aleti ne kadar acaba...
arkdaşlar servis buğün acıkmı
Ben geçen hafta cumartesi günü akşam 6 buçukda teslim aldım cihazıbana mesaj gelmedi eminmisin dün 2den beri bekliyorumbiriniz cevap
versin
Ha şunu söyleyim servisi 4 gibi aradığımda son test aşamasında pazartesi gelin cihazını alın demişti ben beklemedim 6 gibi servise gittim biraz bekledim ve aldım.Servis yakınsa sende git tuş arızası veya pil sorunu 3 günlük bi arıza değil benceMesaj ı bekleme mesaj işi göstermelikbana mesaj gelmedi emin ya hala bekliyorum dün 2 den beri yaptıkları ayıp değilmi