Nextman
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
yayınlayacam zaten test edeyimdeHayırlı olsun
Güzel bir rom bulursan söyler misin? Biz de kuralım
Abi yüklersem sayaç eklenir mi?yayınlayacam zaten test edeyimdeşu an inceliyorum konusunu hafta sonu bakacam gayet güzel arayüzü var DPi ayarlarıda harika
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hayır 4.3 sürümünden sonra TR Factory rom çıkmayabilir.4.4 sürümü çıkar artık sürümler arası geçiş kapalı çünkü .Yükleyen kişilerde cihazlarında sürekli reset sorunu çıktığını yazıp yardım istiyorlar.
/quote]
yayınlayacam zaten test edeyimdeşu an inceliyorum konusunu hafta sonu bakacam gayet güzel arayüzü var DPi ayarlarıda harika
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu zaten 4.3 üzgünümAbi yüklersem sayaç eklenir mi?
universal rom mu bu
Bu zaten 4.3 üzgünümzaten sana dediğim gibi bu s4 artık garantisi benim için önemli değil o nedenle garanti dışı olsun olmasın 4.3 custom rom ve modlar bizi bekler
thunder universe rom 4.5 modları tamamen sağlam batarya da gayet iyi sonuçları var.
Bu zaten 4.3 üzgünümzaten sana dediğim gibi bu s4 artık garantisi benim için önemli değil o nedenle garanti dışı olsun olmasın 4.3 custom rom ve modlar bizi bekler
thunder universe rom 4.5 modları tamamen sağlam batarya da gayet iyi sonuçları var.
4.3 yükleyip root yaparsan manuel yüklersin sorun olmaz zaten unoffical 4.4 rom var4.4 e guncellesem gelir mi
Anladım4.3 yükleyip root yaparsan manuel yüklersin sorun olmaz zaten unoffical 4.4 rom var
Caner sayacında artma var mıAnladım
Sayaç yok bendeCaner sayacında artma var mı
EvetPardon sen 4.2.2 deydin dimi
Ne mutlu sana
? Hangi kağıt?bu kagıttı randevu date olarak 6diyor 6 damı mesaj gelcek sıkıldım
Takip et uzerinde ki servis sırası kodu ilebana kagıt verdi bunlar teli bunla alıcaksın dıye onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?