Tuş kilitliyken kilit açma ekranındaki saati nereden değiştirebiliyoruz bendeki ufak biraz büyütebilirmiyim ?Tarih falanda ekleniyormu ?Ayrıca ekran resmi alma varmı varsa nasıl?
Tuş kilitliyken kilit açma ekranındaki saati nereden değiştirebiliyoruz bendeki ufak biraz büyütebilirmiyim ?Tarih falanda ekleniyormu ?Ayrıca ekran resmi alma varmı varsa nasıl?
murat hocam şu ram kullanımıni nasıl 500mblara düşüruyorsun aklım hayalim almıyor vallahi. custom romlarda bile bu değerleri elde edemiyorum sen nasıl bu hale getirdin ram performansini?
murat hocam şu ram kullanımıni nasıl 500mblara düşüruyorsun aklım hayalim almıyor vallahi. custom romlarda bile bu değerleri elde edemiyorum sen nasıl bu hale getirdin ram performansini?
Arkadaşlar birde forumlarda genelde cihazı kapalı şarj edince şarjın daha iyi gittiği söyleniyor ama ben mesela şarjı bitiriyorum sonra telefonu açıyorum %0 yazıyor açık halde şarja takip fulluyorum öyle daha iyi oluyor sizde de mi öyle yoksa benim bataryadami sikitji var?
Kullanılabilirliği biraz daha gelişmesi lazım ama denemek isterseniz SHAKE ME diye markette bi uygulama var aktif ettikten sonra telefonu sallayarak tuş kilidini açabiliyorsunuz