Nextman
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Merhabalar.
Bende dün s4 e dün itibariyle ulaştım ve artık s4 kullanıyorum. Ama bir sorum olacak, önceden google storedan ve yüklenmiş uygulamaları sdcarda taşımak mümkündü. S4te ise bunu beceremedim veya bulamadım. Sdcardtan çalıştırmak istiyorum tüm uygulamaları. Bunu nasıl yapabilirim veya ne yapmam gerekiyordu. Yardımcı olursanız sevinirim
Tüm alan arkadaşlara hayırlı olsun
- - - Eklendi - - -
Bizde S10 olur alırız
O zaman root un yayınlanmasını mı beklememiz gerekecek yaniUmarım en kısa zamanda yayınlanır da sdcarddan çalışmanın keyfini süreriz
Yaşarrrr
Tabiki ama fazla uzun sürmez onun içinde detaylı bir konu hazırlamayı düşünüyorum kısmet olursa
Nasıl atamıyorsun hata nedir ?s4 de sorunum android obb kılasörüne oyun atamıyorum bilen yokmu
Ben bugüne kadar hep igo kullandım ama daha s4 için olanını görmedim. Bu başlık altından programları ve diğer tecrübelerimizi paylaşsak nasıl olur ?
İhtiyaçlarını karşılayacaksa alabilirsin.Arkadaşlar bendese galaxy note var 1 sene önce aldım noteyi satıp s4 alıyımmı sizce şuanda 1200 tl nakit var noteyide 750 tlye sayıyorlar telciler satıp s4 alıyımmı
Nasıl atamıyorsun hata nedir ?
Anladım hangi oyunu atıyorsun forum linkini verirsen bu gece deneyip buraya belirtirimbilgisayardan obb kılasörüne oyunun dosyasını atmaya çalışırken aygıt bağlantısı kesilmiş veya yanıt vermeyi durdurmuş hatası alıyorum telefondan kopyala yapıştır yapıyorum obb kılasörüne oda olmuyor obb'kılasörüne birşey atamadım
Anladım hangi oyunu atıyorsun forum linkini verirsen bu gece deneyip buraya belirtirim
Ahmetkartal bendede böyle oluyordu özellikle gta3 e mobil mod atarken ve vice cityde obb yaparken tek yapman gereken telindeki sd kartın varsa bilgisayara tak ona at ordan tele geri tak bukadar iyi forumlar
pes 2012
apkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sdLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
sorun telefondan obb kılasörüne taşıyamıyorsun zaten root yapmış olsam bunlarla uğraşmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?