------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

NanoTechnology

Üye
Beyler bu YouTube da video izlerken HD seçeniği var. Bu 1080p Full HD mi yoksa 720p HD mi ?

teserak

teserak

Üye
orjinal tel i wifi üzerinden 4.3 e güncellediken sonra wifi,bağlantı ve çabuk şarj bitme sorunu olmadı ''Amaaaaa' donma, kasma ve resetleme sorunu ayyuka çıktı... knox entegre geldi bu program etkinleştirilmediği halde tüm tel ve güvenlik olaylarına karısıyor ''knox tarafından sistem klasörüne erişim engellendi'' diyor donma sonrası... hafıza kartındaki resimle ilgili klasörleri silmiş ve resim formatından jpeg i ayırıp bozmuş, boş dosya olarak LOST.DIR diye bir klasör yapıp oraya taşımış bu bozduğu tüm resimleri... s4 ler de 4.3 sorunu kesinlikle şu an için var..4.3 e geçmek için acele etmeyin bence....acil yama ve güncelleme gerekli...samsung a da bildirdim ...kurcalıyorum ve takip ediyorum...bekliyoruz gelişmeleriAyrıca tel ilk aldığımdan beri görüşmede karşı taraf kendi sesinin yankısını duyuyor...net ses parazit azaltma sıfırlama v.b. düzelmedi..yazılımdan düzelmezmiş...tasarım yada hop - mic uyumsuzluğu var ...hop sesini kısınca azalıyor bu sefer de ben karşı tarafı az duyuyorum ...şansa bazı s4 lerde oluyormuş....belki ileride güncellemelerle olur ...böyle bi sorun için teli servise vermeye değmez....

aresbilir

aresbilir

Üye
Samsung wallet uygulaması konusunda sorun sadece bende mi yoksa herkeste varmı. Artı bazı forumlarda wallet 4.3 le yüklenmiş geliyo dediler ama ben dışardan yükledim ve kullanamıyorum

Andevoid

Üye
s4 icin offical miui romlar touchwiz based mi yoksa degil mi ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kişisel tercihler başkalarını ilgilendirmez .konu dışı yorumlar yapmayınız

• Beğen
Tepkiler: tomy1925 ve eskbxl
baby_face_

baby_face_

Üye
Arkadaşlar tapatalktan yazılan mesajı silemiyormuyuz?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tapatalktan yazılan mesajı silemiyormuyuz?
bazen sıkıntı oluyor işlemler henuz stabil değil tapatalka bildirdim.Bu arada lütfen uyarıları gözardı etme cihazı siz kullanın cihaz sizi kullanmasın

baby_face_

baby_face_

Üye
bazen sıkıntı oluyor işlemler henuz stabil değil tapatalka bildirdim.Bu arada lütfen uyarıları gözardı etme cihazı siz kullanın cihaz sizi kullanmasın
Ben normal pc versiyonunda da silmeyi bulamadım.

Çok haklısınız tahrikler sonucu ani parlamalar yaşıyoruz ve bu bir şekilde klavyeye yansıyor, pişman oluyoruz tabi ama iş işten geçmiş oluyor. Müsterih olun tekrarı olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
eskbxl

eskbxl

Üye
Samsung wallet uygulaması konusunda sorun sadece bende mi yoksa herkeste varmı. Artı bazı forumlarda wallet 4.3 le yüklenmiş geliyo dediler ama ben dışardan yükledim ve kullanamıyorum
Normalde wallet her ulkede calismiyor biliyorum bende denedim calismadi guncelleme gelmesini bekleyin.

• Beğen
Tepkiler: aresbilir
LimePie

LimePie

Üye
s4ün pili çok çabuk azalıyor neden 4.3 yüklü telefonda

Andevoid

Üye
Miui rom stock yapıdan tamamen farklıdır. kendine özgü yapısı vardır .
Bazi yerlerde cihazlarin stock romlari uzerinden gelistirildigi yazilmis da o yuzden sordum tesekkurlernextman kardes hafizada sisme var telde bende 3 g kullanirken aslinda 6 gb kullanır gibi gosteriyo birde sifirlanmiyor recoryden sifirlayinca dosyalar temizlenmiyor mesela asphalt 8 obb dosyasi duruyor ama uygulama yok oluyor... :(

• Beğen
Tepkiler: Nextman

NanoTechnology

Üye
Beyler bu Exynos'a CyanogenMod yok mu. Saf Androidli

Andevoid

Üye
Yok :(

Andevoid

Üye
(soru) I9500 4.2.2 Downgrade?
İpucu - (soru) I9500 4.2.2 Downgrade?
(soru) I9500 4.2.2 Downgrade? Yardim :(zipi nasil tar yapabilirim...birde ben recovery den factory reset yaptigimda wipe liyor sonrada unknown e: sdcard/android secure diyornerde bu forum :((

tomy1925

tomy1925

Üye
s4ün pili çok çabuk azalıyor neden 4.3 yüklü telefonda
Evet 4.3 lerde batarya sorunu var 4.3 gectikten sonra wipeleri ve batarya kalibrasyonu yaptığım hâlde eski surumdeki perfonmans dan eser yok.

Üst Alt