Hiçbirinin verdikleri ise yaramadı garantiye gondersem bir sorun çıkarmı Turkcell'den aldım
biri lütfen bu soruma yardımcı olsun 2 hafta oldu düzeltemedimpttcell deyim internete chromeden felan sorunsuz giriyorum. Ama ekstra program olarak indirdiğimiz whatsapp instagrama felan girmiyor yardım lazım :/ telefon s4

Bende de.SELinux Durumuna gelince evet bendede ve tüm arkadaşlarımdada enforcing olarak görünüyor![]()
Arkadaşım wipe yani format atipda denedinmi? Olmazsa birde hattını değiştirip başka bir hat takip denebiri lütfen bu soruma yardımcı olsun 2 hafta oldu düzeltemedim![]()

Wip format neyArkadaşım wip format atipda denedinmi? Olmazsa birde hattını değiştirip başka bir hat takip dene![]()
)Pardon yanlış yazmışımWip format ney)
wipe cwm modda alınan format türü oluyor
Benim hava durumu widget i çöktü ne yapabilirim
Uygulamalardan ön belleği temizle ve veriyi sil de.Silip geri getirdim bir süre sonra tekrar oluyor
Ne diye geçiyor widgetin ismiUygulamalardan ön belleği temizle ve veriyi sil de.
Kendi orjinal hava durumu widgeti mj?Ne diye geçiyor widgetin ismi
Bir kere bende de yenileme yapmıyordu, internet olmasına rağmen Günboyu ne elle nede otomatik yeniledi, bende sana dediğim yöntemle sıfırlama yaptım düzeldi ve daha hiç hata vermedi. Bu dediğim yöntem arıza veren bir çok uygulama için gecerlidir haberiniz olsun.Yaptım şimdi bir süre dursun bakalım tekrar bozulacak mı?
sendeki imei problemine kafam sarmadı hocam root atarken imei gitti diyorsun hiç duymadım enterasanYok mu bir umut şu imei sorunu için
ve onlarca kez modem flash ladın neden cihaz görmüyor modemi bunuda anlayamadım. cihazın şuanda rootlu mu peki?