Anlaşıldı bizde çözüm çok root explorer yükle data/systems altında batterystats.bin dosyası varmı bak bakalım ? varsa sil korkma bişey olmaz sonrada batarya bitip kapanana kadar kullan ok
Anlaşıldı bizde çözüm çok root explorer yükle data/systems altında batterystats.bin dosyası varmı bak bakalım ? varsa sil korkma bişey olmaz sonrada batarya bitip kapanana kadar kullan ok
stabil demiş evet gördüm ancak riskli ve denemediğim konuda fikir beyan etmiyorum sonraki yorumlardada wifi sorunlarınıda okumuş olmalısın.Sayaç işi çözülse bende denemek isterim
Elbette yüklerdim lakin bir süre daha stock kalmakta fayda var tabi sen yüklemek istersen tercih senin root konusunuda zaten garantiyi düşünmeyen kişiler için açtım
sagol kardes o zaman ben rootumu yapip cwm yi yukleyip kalayim stockta 1-2 hafta sonra yuklerimnextman roottan sonra cok sik reboot basladi rebootlar lock tusuna basinca oluyoor
Arasıra farkettimi 4.3 te bir uygulama izinsiz erişimde bulundu engellendi uyarısı için o mod, factory reset yap çünkü root sorunsuz olması gerekiyor sorun belirten olmamış.