condo06
Üye
Telefonu kapat ses kısma ev tuşu açma tuşu üçüne birden bas ekrana yazı gelince sadece açma tuşunu bırak ekran gelince ses açma tuşuna bas orada yazması lazım sonra açma tuşuna 8 sn. Basılı tut telefon yeniden baslatilacakyav pc olmadan ulke kodunu nasil ogrenebilirim telefon rootsuz
Üzülme kardeş yalnız değilsin benimkide İranAylarca güncelleme bekledim cihaz Irak romlu çıktı :-) şansa bak :-(
akşam kiesten baktım TUR değil MİD gördüm bi baktım ırak süpriz oldu evet :-)Üzülme kardeş yalnız değilsin benimkide İranama ben ordan aldım, sana süpriz oldu galiba
Hangi sensörler çalışmıyor ?Arkadaşlar 4.3 güncelledim sensörler çalışmıyor
wipeleri yaptınmı cwm den?arkadaslar 4.2.2 mg9 dan odin ile I9500XXUEMJ8 4.3.3 yükledim yükleme sorunsuz oldu ama suan mobil veri açılmıyor acıldıktan 5 dk sonra baglanıyor ama veri aktarımı olmuyor sadece H H+ 3g yazıyor cözümünü nasıl bulabilirim. telefonum teknosadan alınma ama daha önce 4.2.2 kullanırken root atmıstım ozaman csc degişmiş suan kieste KSA yazıyor sorun bundan olabilir mi ?
Rica ederim.Çözdüm, benim hatam şu an çalışıyor. Yinede teşekkür ederim tolga
zaten 4.2.2 rootlu iken stok rom atıp rootu kaldırmıstım daha sonrada 4.3.3 yükledim islamova diye bir program geldi suan telefonum sebeke problemı yasıyor 2 bar cekiyor mobil acılmıyor arama yapmıyor cogunluklawipeleri yaptınmı cwm den?
bende de mg9 tabanlı costum rom vardı 4.2.2 ve aynı zamanda rootlu idi cihazım.1 saat once turkiye sürümü olan 4.3. romunu yükledim odinle.ilk gözlemlerim cihazı açtığımda cihaz ingilizce uyarılar verdi wipleri yapmam için wiplerii yaptıgımda düzeldi.evet islamova adında apk var bende de ama onu silmek sorun basitzaten 4.2.2 rootlu iken stok rom atıp rootu kaldırmıstım daha sonrada 4.3.3 yükledim islamova diye bir program geldi suan telefonum sebeke problemı yasıyor 2 bar cekiyor mobil acılmıyor arama yapmıyor cogunlukla
orda official yaziyor da benim bakmak istedigim sey ulke kodu hani kieste yaziyor ya tur filan diye ona pc olmadan bakmak istiyorumTelefonu kapat ses kısma ev tuşu açma tuşu üçüne birden bas ekrana yazı gelince sadece açma tuşunu bırak ekran gelince ses açma tuşuna bas orada yazması lazım sonra açma tuşuna 8 sn. Basılı tut telefon yeniden baslatilacak
recoveryden bakiliyormus tur yaziyor rahatladim beorda official yaziyor da benim bakmak istedigim sey ulke kodu hani kieste yaziyor ya tur filan diye ona pc olmadan bakmak istiyorum
Üzülme kardeş yalnız değilsin benimkide İranama ben ordan aldım, sana süpriz oldu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?