.caner. Üye wipe at artık başka çare yok bence. Oyundan olsaydı Güvenli modda atmazdı. Ses açma power ve menu tuşu
wipe at artık başka çare yok bence. Oyundan olsaydı Güvenli modda atmazdı. Ses açma power ve menu tuşu
ozcan19821982 Üye .caner.' Alıntı: wipe at artık başka çare yok bence. Oyundan olsaydı Güvenli modda atmazdı. Ses açma power ve menu tuşu Genişletmek için tıkla ... Soncare wipe evet
.caner.' Alıntı: wipe at artık başka çare yok bence. Oyundan olsaydı Güvenli modda atmazdı. Ses açma power ve menu tuşu Genişletmek için tıkla ... Soncare wipe evet
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi Sciondar' Alıntı: bunun telefonun kendi ayarlarından formatlamadan ne farkı var Genişletmek için tıkla ... Depo dahil bellekteki tüm script dosyaları yani telefonu ağırlaştıran dosya varsa sıfırlanıyor.Bu nedenle Hard reset
Sciondar' Alıntı: bunun telefonun kendi ayarlarından formatlamadan ne farkı var Genişletmek için tıkla ... Depo dahil bellekteki tüm script dosyaları yani telefonu ağırlaştıran dosya varsa sıfırlanıyor.Bu nedenle Hard reset
tomy1925 Üye H mcdogan20' Alıntı: rootlu değil hocam,rootlayayıyım mı?wipe işlemlerini rootlayıp cwm denmi yapayım yoksa rootlamadan telefonun iinden fabrika ayarlarınamı yukleyeyim? Genişletmek için tıkla ... Hayir root atma dogan aksi taktirde sayacin 1 olur. Kamera dan neden atarki anlamadim dogrusu. Tekrardan cwm moda alip wipe data ve wipe cache yapsan ise yararmi diye dusunuyorum
H mcdogan20' Alıntı: rootlu değil hocam,rootlayayıyım mı?wipe işlemlerini rootlayıp cwm denmi yapayım yoksa rootlamadan telefonun iinden fabrika ayarlarınamı yukleyeyim? Genişletmek için tıkla ... Hayir root atma dogan aksi taktirde sayacin 1 olur. Kamera dan neden atarki anlamadim dogrusu. Tekrardan cwm moda alip wipe data ve wipe cache yapsan ise yararmi diye dusunuyorum
Sciondar Üye neden riskli peki?yeniden açtım telefonu sim kartını görmüyor acil aramalar diyor ama yeniden res attı
neden riskli peki?yeniden açtım telefonu sim kartını görmüyor acil aramalar diyor ama yeniden res attı
.caner. Üye Sciondar' Alıntı: neden riskli peki?yeniden açtım telefonu sim kartını görmüyor acil aramalar diyor ama yeniden res attı Genişletmek için tıkla ... Riskli olan birsey yok. Wipe at. Son çare.
Sciondar' Alıntı: neden riskli peki?yeniden açtım telefonu sim kartını görmüyor acil aramalar diyor ama yeniden res attı Genişletmek için tıkla ... Riskli olan birsey yok. Wipe at. Son çare.
tomy1925 Üye Sciondar' Alıntı: Evet güvenli moddayım napim şimdi? ofya yine res attı Genişletmek için tıkla ... Oyunu kaldirmayi denedinmi? Kaldirman icin yeterli zamani sana tanimiyorsa reset ten dolayi eyer yapman gereken tek sey cwm den fortmatlamak
Sciondar' Alıntı: Evet güvenli moddayım napim şimdi? ofya yine res attı Genişletmek için tıkla ... Oyunu kaldirmayi denedinmi? Kaldirman icin yeterli zamani sana tanimiyorsa reset ten dolayi eyer yapman gereken tek sey cwm den fortmatlamak
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi Hafıza kartındanda yapabilir dosyalarını al onuda bicimlendir kardeşim
.caner. Üye Sciondar' Alıntı: sim le alakası yoktur değil mi sırayla tek tek birini takıp çalıştırayim mi Genişletmek için tıkla ... Sim ile alakası olmaz.
Sciondar' Alıntı: sim le alakası yoktur değil mi sırayla tek tek birini takıp çalıştırayim mi Genişletmek için tıkla ... Sim ile alakası olmaz.
Sciondar Üye Nextman' Alıntı: Hafıza kartındanda yapabilir dosyalarını al onuda bicimlendir kardeşim Genişletmek için tıkla ... hafıza kartını nasıl alabilirim?
Nextman' Alıntı: Hafıza kartındanda yapabilir dosyalarını al onuda bicimlendir kardeşim Genişletmek için tıkla ... hafıza kartını nasıl alabilirim?
ozcan19821982 Üye Sciondar' Alıntı: sim le alakası yoktur değil mi sırayla tek tek birini takıp çalıştırayim mi Genişletmek için tıkla ... Dene tecrube olur bence.
Sciondar' Alıntı: sim le alakası yoktur değil mi sırayla tek tek birini takıp çalıştırayim mi Genişletmek için tıkla ... Dene tecrube olur bence.
Sciondar Üye ozcan19821982' Alıntı: Dene tecrube olur bence. Genişletmek için tıkla ... denedim denedim simi hafızayı takmaya korkuyorum tekrar delirir diye
ozcan19821982' Alıntı: Dene tecrube olur bence. Genişletmek için tıkla ... denedim denedim simi hafızayı takmaya korkuyorum tekrar delirir diye
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi Sciondar' Alıntı: hafıza kartını nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla ... Cihazınızdaki hafıza kartınızdan bahsediyorum ekstra microsim kart varsa onu pcye kart okuyucuyla kopyalayabilirsiniz.
Sciondar' Alıntı: hafıza kartını nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla ... Cihazınızdaki hafıza kartınızdan bahsediyorum ekstra microsim kart varsa onu pcye kart okuyucuyla kopyalayabilirsiniz.
Sciondar Üye Nextman' Alıntı: Cihazınızdaki hafıza kartınızdan bahsediyorum ekstra microsim kart varsa onu pcye kart okuyucuyla kopyalayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... beceremem ben onu şimdi sd kartını takcam bişe olmaz inş yeniden başladı resleme sorun hafıza kartında sorun
Nextman' Alıntı: Cihazınızdaki hafıza kartınızdan bahsediyorum ekstra microsim kart varsa onu pcye kart okuyucuyla kopyalayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... beceremem ben onu şimdi sd kartını takcam bişe olmaz inş yeniden başladı resleme sorun hafıza kartında sorun