ozcan19821982
Üye
Aynen . Ama suan için elimizden bişey gelmiyor. Sadece rusya için değil turkiye romundada sayacı sıfırlayamicaz. Sorun genel bi sorun aslinda. Tabiki rom larla fazla uğraşmayanlar için sorun yokevet biraz daha hızlı 4.2 e göre daha stabil gözüküyor ama nedense sayac yüzünden ve türkiye sürümü olan 4.3 gec kalması yüzünden rusya ya uyuz oldum alakası yok ama bi kere uyuz kaptık işte
aynen öyle bütün 4.3 stock sürümler için gecerlidir root atan simdilik sıkıntı yasayabilir sayac konusundaAynen . Ama suan için elimizden bişey gelmiyor. Sadece rusya için değil turkiye romundada sayacı sıfırlayamicaz. Sorun genel bi sorun aslinda. Tabiki rom larla fazla uğraşmayanlar için sorun yok
Rom ile alakalıBu sayaç sıfırlama rootla ilgili birşey mi
4.3 de kameradan atma problemiyle karşılaşmadınmı hiç?beni her girdiğimde kameradan atıyordu 4.3Durumumuz aynı deseneama ben 4.3 de bekliyorum biraz daha hizli sanki
Dogan atmamasi lazim! Ben sayac haric hic bi sikinti ile karsilasmadim.sen 4.3 yuklerken yuklemeden sonra wipe islemlerini yaptinmi?4.3 de kameradan atma problemiyle karşılaşmadınmı hiç?beni her girdiğimde kameradan atıyordu 4.3
Hala aynı fikirdeyim, Kasım'dan önce gelmezBence de;
Kasım başı 4.3
Ocak ayı içinde KitKat
Yo gayet stabil çalışıyor herşey bi probleme rastlamadım şuana kadar4.3 de kameradan atma problemiyle karşılaşmadınmı hiç?beni her girdiğimde kameradan atıyordu 4.3
2 wipe işleminide yaptınmı temiz kurulum için ?Yo gayet stabil çalışıyor herşey bi probleme rastlamadım şuana kadar
Ozellikle denedim bi sorun yok gibi. Kamera uygulamalarınıda denedim sorun yok. Arastırmak gerekiryaptım ama beni kameradan her girdiğimde atıyor nedense
Cihazin rootlu mu peki?yaptım ama beni kameradan her girdiğimde atıyor nedense
Yo root yok. Sammobile den indirdimCihazin rootlu mu peki?
Hafta İçi Yükleme Yapılıyor Ülkelere suan zaten 7 ülke ye verilmiş geçen pazartesi 4 ülke birden aldı farklı saatlerde , Eger Yarın Turkiyeye Verilmezse 4.3 umudumu keserim Kasım ortasına bulur bu gidişle.Hala aynı fikirdeyim, Kasım'dan önce gelmez
Yüklemeni tavsiye etmiyorum.Hafta İçi Yükleme Yapılıyor Ülkelere suan zaten 7 ülke ye verilmiş geçen pazartesi 4 ülke birden aldı farklı saatlerde , Eger Yarın Turkiyeye Verilmezse 4.3 umudumu keserim Kasım ortasına bulur bu gidişle.
İlk başta yüklemicem geldiği zaman yükleyen arkadaşlar sorunları belirtir burdan baktım çok sorun var bu sürümde kalırımYüklemeni tavsiye etmiyorum.
Aynen bende öyle düşünüyorum... yarında gelmez ise kasım ortasını beklemek zorunda kalıcaz...Hafta İçi Yükleme Yapılıyor Ülkelere suan zaten 7 ülke ye verilmiş geçen pazartesi 4 ülke birden aldı farklı saatlerde , Eger Yarın Turkiyeye Verilmezse 4.3 umudumu keserim Kasım ortasına bulur bu gidişle.
Sayac sıfırlama çıkana kadar yuklemeyecegim.İlk başta yüklemicem geldiği zaman yükleyen arkadaşlar sorunları belirtir burdan baktım çok sorun var bu sürümde kalırım
rootlu değil hocam,rootlayayıyım mı?wipe işlemlerini rootlayıp cwm denmi yapayım yoksa rootlamadan telefonun iinden fabrika ayarlarınamı yukleyeyim?Cihazin rootlu mu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?