tomy1925
Üye
Nextman usta tek sansim su sayac isine bir once care bulunmasi yoksa durum vahimOzaman sorun yok denemelirinizde başarılar
Umarim caner beklemekten baska caremiz yok sanirimChainfire çıkartır umarım bir an önce Triangle away i.
Aklımda çok deli sorular var, şimdi bu 4.3 de Samsung imzası var, 4.2 UBMEA sürümünde de Samsung imzası var. Sayaç artmaması gerekir.Nextman usta tek sansim su sayac isine bir once care bulunmasi yoksa durum vahim
Umarim caner beklemekten baska caremiz yok sanirim
Tamam o zaman.sayac olayı tamamen farklı caner imza meselesi değil
umarım insallah bekliycez gerci olmadı ocak ayında arkadasa satar S5 alırızDün bir geliştirici ile konuştum hintli mutlaka çıkar çıkmasa bile sorun çözecek mod yaparım dedi bakalım
özcan sen 4.3 kurduktan snra güvenli modda hangi uygulamaları sonlandırarak şarj olayını çözdün?aklında kaldımı sonlandırdığın uygulamalar ve şarj durumun nasıl durdurmadan öncekine göreKies bişey yapamaz artık sayactan dolayı. Tahminimce telefonun download modda acılıyordur. Tek yapabilecegin sey odinle rusya romunu yuklemek ve o haliyle bir sure bu sorunun cozulmesini beklemek.
evet yok caner bi cözüm bulunmazsa sayac icin sayet en mantıklısı 4.2 ye devam etmek bencedeAbi 4.2 de sayac yok değil mi ? 4.3 e guncellemezsem garanti çakmaz umarım
teknolojik aletlerde garanti durumu şans işi bence,bugüne kadar hiçbirşeyimi garantiye göndermedim,laptop aldım bundan 5 yıl önce ve 2.ayda kendim söktüm komple,içini temizlemiştim,halada taş gibi çalışıyor meretDoğan sen bu garanti konusunda sanslisin ya bencihaz da 6 aylik geride koskocaman 18 ay var.! Benimde elim kolum rahat durmayacagi icin simdiden kendimden korkuyorum
Evet paylaştı. 1 hafta oldu galiba.Samsung kernel kodlarını paylaşmış galiba yakın zamanda stabil cm sürümü çıkmaz mı zaten ?
Normal 4.3 işine hiç girmeyip CM devam etmek en mantıklısı gibiEvet paylaştı. 1 hafta oldu galiba.
Aynen öyle.Normal 4.3 işine hiç girmeyip CM devam etmek en mantıklısı gibiHem rootlu telefon kullanmak gibisi yok
KeşkeSamsung bizi 4.3 rootuna teşvik ediyorsun bari root garantide olsun ya da şu güncellemeyi çabuk ver:mad:
Tapatalk sarıBenim msj ledim sarı sizinkide öylemi ya da benimki bozuldu
İyi bu ledler cok iyi 4.3 vermiuon ama iyi telefon yapıyorsun samsungTapatalk sarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?