------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Genel olarak 9505 daha iyi orası malum , birde söylentilere göre çoğu kaynakta bu bilgi var 9500 openGL es 3.0 desteği gelmeyecek deniliyor 9505 modeline tek geliyor biz mahrum kalacaz

Tepkiler: mustafaytug
Genel olarak 9505 daha iyi orası malum , birde söylentilere göre çoğu kaynakta bu bilgi var 9500 openGL es 3.0 desteği gelmeyecek deniliyor 9505 modeline tek geliyor biz mahrum kalacaz
Anladim benim türkiyede olmam guncellemeler için sıkıntı çikarmaz değilmi?

yaso57

Üye
S5 den beklentiler neler acaba

Sorun çıkartırmi bilmiyorum kardeşim yanlış yönlendirmek istemem seni

Tepkiler: mustafaytug

yaso57

Üye
Plastik olmicakmis galiba 8 cekirdek birden caliscakmis 16 mega piksel kamera 2.6 ghz islemci ates ediyor telefonDD

Tepkiler: suskunderbedar3
Plastik olmicakmis galiba 8 cekirdek birden caliscakmis 16 mega piksel kamera 2.6 ghz islemci ates ediyor telefonDD
Bu elimdeki s4 3 sene daha kullanırım s5 almayi hiç tavsiye etmem 3 ay içinde yine başka model çıkartır samsung yerinde durmuyor telefon daha 6 aylıkken bir bakıyon bir üst modeli çıkıyor hem s4 varken s5 almak israf olacağını düşünüyorum s4 gayet işimi fazlası ile görüyor

Tepkiler: moon_42 ve .caner.

yaso57

Üye
Aynen zaten oyle bisey bana gelmez bunu zar zor aldim en az 10 sene kullanirimSuper loto cikarsa belki alirimDD

Tepkiler: suskunderbedar3
4.3 costum romlardan deneyen varmı
ŞUAN İÇİN 4.3 ROMLARLA OYNAMANI TAVSİYE ETMEM BENCE BİRAZ BEKLE SAYAÇ SIFIRLAMA İŞLEMİ YAPILMIYOR SUAN İÇİN. BİR SÜRE BEKLEYİP KONULARDAN TAKİP EDEREK TECRÜBE ETMENİZ DAHA İYİ OLACAKTIR

Tepkiler: ŞenolTÜRK

fkrtbckc

Üye
arkadaşlar an itibariyle 4.3 güncellemesini kies üzerinden yapıyorum. güncelleme olduktan sonra sıfırlamam gerekiyormu telefonu

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cihaziniz 9505 olmasın

Tepkiler: .caner.

uguro

Üye
arkadaşlar an itibariyle 4.3 güncellemesini kies üzerinden yapıyorum. güncelleme olduktan sonra sıfırlamam gerekiyormu telefonu
Arkadaşın ilk mesajı foruma ilk mesajda olay yarattı 4.3 romlar ile ilgili uyarılar yazıldı konuda Şu an için sıfırlama yapılamıyor Güncellemeyi bekleseydiniz keşke...

Tepkiler: Nextman ve .caner.

fkrtbckc

Üye
4.3 oldu az önce 9500 telefon sürümü

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Resim alabilirmiyiz arkadaşım