KD1907 Üye Beyler var mi gta san andreasin v1.0.3 versiyonunu yukleyipte calistirabilen? Benimki calisiyodu sonra bozuldu ya bidaha açılmıyor
Beyler var mi gta san andreasin v1.0.3 versiyonunu yukleyipte calistirabilen? Benimki calisiyodu sonra bozuldu ya bidaha açılmıyor
teknolojibaronu Üye KD1907' Alıntı: Beyler var mi gta san andreasin v1.0.3 versiyonunu yukleyipte calistirabilen? Benimki calisiyodu sonra bozuldu ya bidaha açılmıyor Genişletmek için tıkla ... 1.0.2 kullan bu kadar büyütecek ne farkı var ki bendede 1.0.2 var
KD1907' Alıntı: Beyler var mi gta san andreasin v1.0.3 versiyonunu yukleyipte calistirabilen? Benimki calisiyodu sonra bozuldu ya bidaha açılmıyor Genişletmek için tıkla ... 1.0.2 kullan bu kadar büyütecek ne farkı var ki bendede 1.0.2 var
KD1907 Üye mehmet yasir' Alıntı: 1.0.2 kullan bu kadar büyütecek ne farkı var ki bendede 1.0.2 var Genişletmek için tıkla ... Ya ben takintiliyim 1.0.2 yi kullaninca kendimi eksik hissediyorum Ama neyse tamam ya 1.0.2 yi yuklicem hic oynayamamaktan iyidir
mehmet yasir' Alıntı: 1.0.2 kullan bu kadar büyütecek ne farkı var ki bendede 1.0.2 var Genişletmek için tıkla ... Ya ben takintiliyim 1.0.2 yi kullaninca kendimi eksik hissediyorum Ama neyse tamam ya 1.0.2 yi yuklicem hic oynayamamaktan iyidir
KD1907 Üye Ya abi benim anlayamadigim note 3 ve s4 un acamadigi 1.0.3 versiyonunu s3 aciyor böyle bi sacmalik olabilir mi Allah aşkına?
Ya abi benim anlayamadigim note 3 ve s4 un acamadigi 1.0.3 versiyonunu s3 aciyor böyle bi sacmalik olabilir mi Allah aşkına?
.caner. Üye KD1907' Alıntı: Ya ben takintiliyim 1.0.2 yi kullaninca kendimi eksik hissediyorum Ama neyse tamam ya 1.0.2 yi yuklicem hic oynayamamaktan iyidir Genişletmek için tıkla ... s3 un açtığı birçok oyunu açmıyor 1.0.2 de s3de hata veriyordur
KD1907' Alıntı: Ya ben takintiliyim 1.0.2 yi kullaninca kendimi eksik hissediyorum Ama neyse tamam ya 1.0.2 yi yuklicem hic oynayamamaktan iyidir Genişletmek için tıkla ... s3 un açtığı birçok oyunu açmıyor 1.0.2 de s3de hata veriyordur
KD1907 Üye .caner.' Alıntı: s3 un açtığı birçok oyunu açmıyor 1.0.2 de s3de hata veriyordur Genişletmek için tıkla ... Yoo babamın s3 ünde denedim açılıyor 1.03? Ayrıca evet doğru birçok oyunu açmıyor çünkü 1080p ekranı var. Şimdi galaxy s5 napıcak ben onu merak ediyorum 2k ekranla. Hiçbir oyunu açmaz la doğru düzgün Optimizasyon sorunu yüzünden :P AnıL-D' Alıntı: bende acıyor muzhiwandan indirin ama cok yavas Genişletmek için tıkla ... Muzhiwandan 1.03 indirdin ve açıldı oyun öyle mi? Çalışıyor yani? Sallama ya valla bak
.caner.' Alıntı: s3 un açtığı birçok oyunu açmıyor 1.0.2 de s3de hata veriyordur Genişletmek için tıkla ... Yoo babamın s3 ünde denedim açılıyor 1.03? Ayrıca evet doğru birçok oyunu açmıyor çünkü 1080p ekranı var. Şimdi galaxy s5 napıcak ben onu merak ediyorum 2k ekranla. Hiçbir oyunu açmaz la doğru düzgün Optimizasyon sorunu yüzünden :P AnıL-D' Alıntı: bende acıyor muzhiwandan indirin ama cok yavas Genişletmek için tıkla ... Muzhiwandan 1.03 indirdin ve açıldı oyun öyle mi? Çalışıyor yani? Sallama ya valla bak
eskbxl Üye KD1907' Alıntı: Saol abi bu büyük sorumluluğun altından nasıl kalkıcam bilmiyorum @AnıL-D @.caner. @Asabi Geliştirici @Sciondar @esmeran3 @eskbxl @eminde @LimePie @muratvemine evet beyler yeni mekanımız burası Genişletmek için tıkla ... yavas yavas admindlige dogru gidiyorsun hayirli olsn
KD1907' Alıntı: Saol abi bu büyük sorumluluğun altından nasıl kalkıcam bilmiyorum @AnıL-D @.caner. @Asabi Geliştirici @Sciondar @esmeran3 @eskbxl @eminde @LimePie @muratvemine evet beyler yeni mekanımız burası Genişletmek için tıkla ... yavas yavas admindlige dogru gidiyorsun hayirli olsn
KD1907 Üye eskbxl' Alıntı: yavas yavas admindlige dogru gidiyorsun hayirli olsn Genişletmek için tıkla ... Yok be ne alaka
eskbxl' Alıntı: yavas yavas admindlige dogru gidiyorsun hayirli olsn Genişletmek için tıkla ... Yok be ne alaka
İhtiyar007 Üye eskbxl' Alıntı: yavas yavas admindlige dogru gidiyorsun hayirli olsn Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye KD1907' Alıntı: Kıskanmayalım lütfen Genişletmek için tıkla ... kıskanılacak bi şey yok ki
KD1907 Üye İhtiyar007' Alıntı: kıskanılacak bi şey yok ki Genişletmek için tıkla ... Yakında admin olucam görürsünüz
İhtiyar007' Alıntı: kıskanılacak bi şey yok ki Genişletmek için tıkla ... Yakında admin olucam görürsünüz