metyuu Üye Bana dün geldi 4.4.2 çok fazla kurcalamasamda sanki cihaz biraz daha hızlandı gibi akıcılık biraz arttı. pil kullanımı bana 4.3 daha kötü gibi geldi beklemede aksamdan sabaha kadar yüzde 2 gitmiş ama ekran açıkken daha çabuk tükeniyor.
Bana dün geldi 4.4.2 çok fazla kurcalamasamda sanki cihaz biraz daha hızlandı gibi akıcılık biraz arttı. pil kullanımı bana 4.3 daha kötü gibi geldi beklemede aksamdan sabaha kadar yüzde 2 gitmiş ama ekran açıkken daha çabuk tükeniyor.
serhat_002 Üye abluka1993' Alıntı: S4 için Rusya 4.4.2 atacağım fakat, yüklü olan uygulamalar siliniyor mu? Genişletmek için tıkla ... wipi yapmazsan silinmiyor ama bence rus romu yerine tabacco romu yükle o daha ii
abluka1993' Alıntı: S4 için Rusya 4.4.2 atacağım fakat, yüklü olan uygulamalar siliniyor mu? Genişletmek için tıkla ... wipi yapmazsan silinmiyor ama bence rus romu yerine tabacco romu yükle o daha ii
metyuu Üye umness' Alıntı: S4 4.3 telefonum, şuan 460.80 mblik bir güncelleme yapiyor telefon kitkat mi bu sizce? Genişletmek için tıkla ... evet banada dün o boyutta geldi 4.4.2 güncellemesi
umness' Alıntı: S4 4.3 telefonum, şuan 460.80 mblik bir güncelleme yapiyor telefon kitkat mi bu sizce? Genişletmek için tıkla ... evet banada dün o boyutta geldi 4.4.2 güncellemesi
ANIL Admin Konu Sahibi Evet güncelleme Türkiye için yayınlandı. Telefon üzerinden güncelleyebilirsiniz. 2 farklı konudan devam etmemek için konuyu kapatıyorum. Ana konudan devam edelim. ------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------ - MaxiCep
Evet güncelleme Türkiye için yayınlandı. Telefon üzerinden güncelleyebilirsiniz. 2 farklı konudan devam etmemek için konuyu kapatıyorum. Ana konudan devam edelim. ------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------ - MaxiCep