Galaxy s4 i9500-crash rom v2.5 stabil

Sponsorlu Bağlantılar

frezby1

frezby1

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s4 i9500-crash rom v2.5 stabil
GAYET STABIL VE HIZLIDIR

DOWNLOAD

CRAS V2.5 ROM =

CRAS V3.0 ROM =

cras v3.7 rom =
YUKLENIS
NOT= ONCELIKLE TELIN ROOT LU OLMASI GEREKIR

ındırdıgımız rom u zıp klasoru halınde sd card ta bır yere kopyalıyoruz sonra telı kapatıyoruz ve kurtarma modunda (ses acma + menu + acma kapa tusuna aynı anda basılı tutarak) acıyoruz
1 wıpe data/factory reset
2 wıpe cache partition
3 install zip from sdcard (romu hangı klasore kopyaladıysak bulup ınstall edıyoruz )
4 rom yuklendıkten sonra ılk sayfada reboot system now u secıp telın acılmasını bek lıyoruz (ılk acılıs herzaman uzun surmek tedır telas yapmayın )

NOT- sadece SUPER USER YETKI IZINI VERIRKEN SIKINTI CIKARTIYOR ONUDA SUPER USERI YENIDEN YUKLEYEREK GIDERE BILIRSINIZ

buyrun super user
romyukler gıbı yuklemelısınz

Exynos ıslemcılı ı9500 ıcındır / snapdragon ıslemcılı ı9505 e denemeyınız

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve ANIL

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler :oke:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler denerim en ksıa sürede şu an omegayı test ediyorum listeye alalım :eller:

frezby1

frezby1

Üye
    Konu Sahibi
Ricaederim Gule gule kullan yazdigim gibi teksorun super user yetki sorunu var onuda paylastim super user i yeniden yukleyip gidere bilirsin :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
konuyu güncelle istersen 3.0 çıktı bildiğim kadarıyla :oke:

frezby1

frezby1

Üye
    Konu Sahibi
konuyu güncelle istersen 3.0 çıktı bildiğim kadarıyla :oke:

Su islerden fisat bulup indireyim once kendim test edeyim ondan sonra ezbere is yapmak istemiyorum uyarin incin Teşekkürler

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Ben yazılımlarından vazgeçemeyeceğim için s4'e rom yükleyemeceğim.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tercih meselesi ama zaten samsung yazılımlarını yinede Google playden yükleyebiliyorsunuz.Ayrıca rom yapımcıları çoğu şeyi kaldırmıyor kaldırdıklarınıda ayrı bir linkte sunuyor :oke:

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
frezby1

frezby1

Üye
    Konu Sahibi

Omega,crash vb gibi isletim sistemleri de orjinal romlsrin biraz oynanmis hali kerneli degistirilmis ve kendindrn rootlu hale gelmis hali pekbi degisiklik yok bu romlar senin faydana olur acik kaynakli yazilim haline gelir istedigin gibi oynama sansi tanir sana Ayrica root candir istedigin programi istedigin gibi yukleye bilirsin formlardan indirdigin cogu program market lisansina takilir ama telin rotluysa İkitane basit programla bu sorunu asa bilirsin

smh60

smh60

Üye
:tşk:

Üst Alt