Senyor Keş
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Selam benim telefonum paralel ithalat ürünü kies ekranında daha önceden yazılım güncelleştirme desteklenmiyor yazıyordu ama ne hikmetse düzeldi ben birşey yapmadım şuan en son sürüm diyor fakat THR olduğu için diyor henüz İran 4.3 e geçmedi ben cihazımı TUR yapmak imei ve seri no kaybı yaşamamak sayaç arttırmadan 4.3 e geçmek ve Türkiye 4.4 e geçtiğinde aynı anda kies ten geçebilmek istiyorum yani sanki Türkiye'den alınmış gibi pararlel ithalat değilmiş gibi bana daha detaylı yardımcı olursanız sevinirim şuanki THR orjinal rom un üzerine bunu direkt olarak odinle kurarsak telefon sıkıntı yaratmaz mı sonuçta tamamen farklı bir ülke kodu çoğu anlatımda geriye dönük Türkiye romuna sonra bir üst Türkiye romuna geçiş şeklinde anlatımlar var o yüzden kafam karıştı
yukarıdaki işlemleri yaparsaniz hiçbir sıkıntı olmaz.
Tamam çok teşekkür ederim deniyorum hemenwipe yapacakmıyız bütün işlemlerin sonunda onu sormayı unuttum özür dilerim
Geçtikten sonrada yapılacak mı?tabikide. 4.3e gecmeden önce wipeleri yap.
Geçtikten sonrada yapılacak mı?
çok teşekkür ederim şuan yükleniyor.gerek yok. geçmeden önce yap
çok teşekkür ederim şuan yükleniyor.
Herşey tamamlandı çok çok teşekkür ederim aylardır gına gelmişti sayacı nasıl görebilirim ilerlemiş mi diye?
Aynen warranty bit:0download moda gir. warranty bit:0 ise sorun yoktur
Aynen warranty bit:0
Allah razı olsun çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim cihazım PAKistan gözüküyordu. TURkiye yaptım. Root'uda kaldırdım. ^^ Warranty = 0
Telefonu unroot yapınca garanti geçerli oluyor dimi?
Telefonu unroot yapınca garanti geçerli oluyor dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?