Yardım Galaxy S4 Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

asroma7

asroma7

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4 Güncelleme
Arkadaşlar elimdeki s4 GT-9500 ün android sürümü 4.4 kitkat bunu telefondan yazılım güncellemeye giriyorum güncellemeleri denetliyorum en son güncellemeler zaten yüklümü diyor ne. Ama lollipop 5.0. Gelmiş şimdi nasıl güncelliyeceğim. Yoksa s4 gt9500 e gelmedimi?

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Arkadaşlar elimdeki s4 GT-9500 ün android sürümü 4.4 kitkat bunu telefondan yazılım güncellemeye giriyorum güncellemeleri denetliyorum en son güncellemeler zaten yüklümü diyor ne. Ama lollipop 5.0. Gelmiş şimdi nasıl güncelliyeceğim. Yoksa s4 gt9500 e gelmedimi?
gelmedi malesef bekliyoruz :D

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
S4'e henüz güncelleme gelmedi, forumu ve teknoloji sitelerini takip et, güncelleme yakında yayınlanır herhalde.

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
kesin olarak gelecek dimi ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Türkiye bugün yarın gelecekmiş

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ahahah adamlar olayı çözmüş :D

ahmetsuha525000

Üye
Ocak ayının sonunda Rusya'ya geldi. Normal şartlarda 2 hafta içinde kademeli olarak bütün ülkelere (Fransa Hariç) güncelleme gelirdi. Bu sefer çok uzun sürdü. Şubat ayında herker için güncelleme hazır olacak diyordu Samsung.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Bu ay icinde gelecek kesin

imotephcadi

imotephcadi

Üye
arkadaşlar bende de s4 i9505 var.almanya rom yüklü. ancak sammobile girince germany altında sürüm numarası farklı birsürü rom var. bendeki yüklü olan i9505xxugnk4. sammobile da da en son 4.4.2 gözüküyor bu sürüm için. i9505xxuhbo7 sürüm numaralı rom ise 5.0.1 e güncellendi. bu sürüm numaraları arasındaki fark neyi ifade ediyor?

ahmetsuha525000

Üye
arkadaşlar bende de s4 i9505 var.almanya rom yüklü. ancak sammobile girince germany altında sürüm numarası farklı birsürü rom var. bendeki yüklü olan i9505xxugnk4. sammobile da da en son 4.4.2 gözüküyor bu sürüm için. i9505xxuhbo7 sürüm numaralı rom ise 5.0.1 e güncellendi. bu sürüm numaraları arasındaki fark neyi ifade ediyor?
Bildiğim kadarıyla hangi model hangi gün ay yıl çıkmış beta mı test mi alpha mı satable mi hangi ülkeye çıktığını kaçıncı sürüm bunları anlatıyor. Bir ara hepsibi ezberlemiştim şimdi unuttum :)

xmustx

xmustx

Üye
Bugün arkadaşıma otadan 5.0 geldi ;)

imotephcadi

imotephcadi

Üye
bende odin ile yüklüyorum. almanya rom vardı. 2 haftayı geçti güncelleme gelmeyince iş başa düştü.

Takipçi Satın Al

Üst Alt