Karşılaştırma galaxy s4 batarya

Sponsorlu Bağlantılar

galaxy s4 batarya yükselteyimmi ?

• galaxy

Kullanılan: 1 100.0%
  • galaxy

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

musti50

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s4 batarya
sa arkadaslar benim s4dün bataryasi cok cabuk bitiyo, yeni batarya almak istiyorum 3000mah yeter diye düsünüyorum ama telefonda sorunlar olusabilirmi cünki tel daha hemen sicak olabilir
simdiden tesekkürler

KD1907

KD1907

Üye
sa arkadaslar benim s4dün bataryasi cok cabuk bitiyo, yeni batarya almak istiyorum 3000mah yeter diye düsünüyorum ama telefonda sorunlar olusabilirmi cünki tel daha hemen sicak olabilir
simdiden tesekkürler
Eğer sırf şarjın çok çabuk bitiyor diye yeni batarya alıcaksan alma çünkü 10 güne 4.4 kitkat güncellemesi gelicek ve bu güncellemeyle birlikte telefonların şarj ömrü uzayacakmış. Bence bi bekle eğer acelen yoksa, ama acelem var diyosan 2600 mah yetmiyosa 3000 mah da yetmez bu yüzden 5500 mah lık bataryalar var eğer bütçen yeterse onlardan alman daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca eğer orjinal mal alırsan merak etme daha çabuk ısınmaz telefonun..

serhat_002

serhat_002

Üye
Eğer sırf şarjın çok çabuk bitiyor diye yeni batarya alıcaksan alma çünkü 10 güne 4.4 kitkat güncellemesi gelicek ve bu güncellemeyle birlikte telefonların şarj ömrü uzayacakmış. Bence bi bekle eğer acelen yoksa, ama acelem var diyosan 2600 mah yetmiyosa 3000 mah da yetmez bu yüzden 5500 mah lık bataryalar var eğer bütçen yeterse onlardan alman daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca eğer orjinal mal alırsan merak etme daha çabuk ısınmaz telefonun..
4.4 10 gün içinde geliyor mu ? nerden aldın bu bilgiyi dostum ?

KD1907

KD1907

Üye
serhat_002

serhat_002

Üye
Birsürü haber sitesinde yaziyodu bende ordan okuduklarimi sizle paylaşıyorum ama kesin demiyorum bak orda oyle yaziyodu
bende buyuk sabirsizlikla bekliyorum ama herhangi bi haber okumadim onun icin sordum... ;)

musti50

Üye
    Konu Sahibi
hm sagolun biraz daha bekleyelim, 4.3de aynisini dediler ama tam tersini gösterdibunu buldum hosuma gitti yeterli buluyorum fiyatida iyi

Üst Alt