Galaxy S4 Sarj Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4 Sarj Sorunu
Arkadaslar 3 aydir s4 kullaniyorum bugüne kadar bi sorun yoktu ama bugün pil cok cabuk iniyor kendi kendine ayarlardan pile baktim sarjin % 88 ini google hizmetleri kullanmis internet kapaliydi sürekli ama telefonu kullanmiyoken bile cok hizli iniyor sarj bataryaya baktim sisme falan da yok sizce sorun ne olabilir bu arada 4.3 yüklü su anda sizce bununla bi alakasi olabilir mi ?

~HaDeS~

~HaDeS~

Üye
ramdan belleği sil işin bittikten sonra arka planda çalışyor kendin kapatsan dahi

cenatorius

cenatorius

Üye
Ayarlar>Daha fazla>Konum servisleri>konuma erişim tiki kaldır.Gps'i kapat.Sonra bataryayı kalibre et.

ShadowKing18

Üye
Ayarlar>Daha fazla>Konum servisleri>konuma erişim tiki kaldır.Gps'i kapat.Sonra bataryayı kalibre et.
Ayni sorundan bende muzdaripim 4.3 ten sonra böyle oldu google hizmetleri % 80 kullaniyor dediğinizi yaptim % 60 a düştü tamamen nasil kapatabilrz ve kalibre nasil yapılıyor

ZeBaNe

ZeBaNe

Üye
Wifi-Gps-Mobil Veri kapat güç tasarruf modu aç

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
    Konu Sahibi
Evet 4.3 ten sonra böyle oldu ama telefonu yeniden baslattim ram temizledim suan düzeldi gibi

cenatorius

cenatorius

Üye
Ayni sorundan bende muzdaripim 4.3 ten sonra böyle oldu google hizmetleri % 80 kullaniyor dediğinizi yaptim % 60 a düştü tamamen nasil kapatabilrz ve kalibre nasil yapılıyor
Sarjini tamamen bitirip sonra fullemek demek kalibrasyon kalibfe ettikten sonra tamamen dusecektir google uygulamalari