onurcngzhn34
Üye
-
Konu Sahibi
-
Clash Of Clans Yok Soundcloud Resmi Sürümü Yok Alternatifler var .930 un fiyatlarina baktimda çok pahalı geldi ya.925 ila 920 düşünüyorum.pek bir beklentim yok sosyal ağları kullanıyorum face whatsaap instagram soundcloud zedge falan.oyun olarak oynadığım bi clash of clans var.bazen yoğun kullanırım bazen hiç kullanmam.rahat 4-5 saat ekran süresi almam lazım.ya tabi s3 de akıllı bekleme var tonlarca özellik var ama sadece akıllı beklemeyi kullanıyorum.lumiada da ekran zaman aşımıni yukseltiriz yapcak bir şey yok
lumia 925-920 farkları neler ? hangisi daha güncel ? güncelleme alması çok önemli benim için.
Alışkanlık Yapmışsa Telefonu Kırarsın ben diyim.basit bir oyun benim için sorun yaratmaz
930 un fiyatlarina baktimda çok pahalı geldi ya.925 ila 920 düşünüyorum.pek bir beklentim yok sosyal ağları kullanıyorum face whatsaap instagram soundcloud zedge falan.oyun olarak oynadığım bi clash of clans var.bazen yoğun kullanırım bazen hiç kullanmam.rahat 4-5 saat ekran süresi almam lazım.ya tabi s3 de akıllı bekleme var tonlarca özellik var ama sadece akıllı beklemeyi kullanıyorum.lumiada da ekran zaman aşımıni yukseltiriz yapcak bir şey yok
lumia 925-920 farkları neler ? hangisi daha güncel ? güncelleme alması çok önemli benim için.
Lumia 830'u da göz önünde bulundurun bence.peki siz iki telefondan hangisini önerirsiniz son olarak ?
1320de ips ekran kullaniliyor 925de amoled ekran kullanılıyor. ayrica 925 in gpusunun 1320den daha iyi olduğunu duydum.
iki telefonda 720x1280 kullaniyor ama 6 inch olan 1320 nin ekranı leş gibi olur sanırım.
sanırım 925 üzerinde yoğunlaşacagim.
peki siz iki telefondan hangisini önerirsiniz son olarak ?
1320de ips ekran kullaniliyor 925de amoled ekran kullanılıyor. ayrica 925 in gpusunun 1320den daha iyi olduğunu duydum.
iki telefonda 720x1280 kullaniyor ama 6 inch olan 1320 nin ekranı leş gibi olur sanırım.
sanırım 925 üzerinde yoğunlaşacagim.
Lumia 830Ben n8 kullanırken modaya uyup sıfır S3 aldım 1 hafta kullanıp eşime verdim ve n8 e geri döndüm bir türlü sevemedim,n8 den sonra ise L920 aldım harika bir cihaz 1.5 yıl kullandıktan sonra onu da takasa verip L1020 aldım, lumia lar gerçekten çok güzel cihazlar. pişman olmazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?