ismuail
Üye
-
Konu Sahibi
-
Jilatin takılmaz jelatin takılır zaten
Jilatin takılmaz jelatin takılır zaten
telfonu kundaga sar öyle kullan daha iyiarkadasımda var jelatinli kullanıyor ve jelatinin altından iz çıktı ekranda içinden catlıyacak utanmasa nasıl telefon anlayamadım gorılla glass 2 fason
Aynı sorun bendede vardı s3 aldığımda mat jelatin ile aldım 2.el almıştım. Ekrana bir baktım çözünürlük olarak berbat. S2 gibi gözüküyor sonra gittim şeffaf aldım ekranda anlatın olduğu bile belli değil.
Butcemi aşan telefon almam. Heleki aldıktan sonra kundaklayip kullanacaksam hiç almam 550 tllik telefonum var nete giriyorum tüm bankacılık islemlerimi yapıyorum WiFi çekimi iyi ara sıra oyun da oynarım ekran cizildimi buzuldumu dert etmem koruyucu falan kullanmıyorum ( 3 aydır çizik falan yok) yanlış anlaşılmasin telefona 1500 2000 lira verilmesine karşı değilim ama bu parayı verdikten sonra o telefona aşırı değer verip kaplama ciltlemeye karşıyım butceme göre alırım o yüzden taksitle veya para biriktirirek almaya karsiyim
Haklisinda bide şöyle bişey var. Parayi kolay kazanmiyoruz o yuzden malimiza zarar grlmesini istemiyoruz fiyati önemli degil ister 500 ister 1500 olsun. Bide soyle bisey var bu kilifi türklerden baska kullanan yok
Butcemi aşan telefon almam. Heleki aldıktan sonra kundaklayip kullanacaksam hiç almam 550 tllik telefonum var nete giriyorum tüm bankacılık islemlerimi yapıyorum WiFi çekimi iyi ara sıra oyun da oynarım ekran cizildimi buzuldumu dert etmem koruyucu falan kullanmıyorum ( 3 aydır çizik falan yok) yanlış anlaşılmasin telefona 1500 2000 lira verilmesine karşı değilim ama bu parayı verdikten sonra o telefona aşırı değer verip kaplama ciltlemeye karşıyım butceme göre alırım o yüzden taksitle veya para biriktirirek almaya karsiyim
Çok komik.
Parmak izi bırakıyormu çok bide mata göre kayganlık nasıl farkettimi rahatsız ediyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?