Galaxy S3'e Android 4.1.2 Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
benim onex im olsa , s3 e o ekrani bolme gelse icime bi öküz oturur bidahada kalkmaz

Ne alaka ki sonuçta 4.7inç de cokda başarılı olmaz bence yani 5.5inç de bile bence iyk değil bi 7inçlik tablette ise cok harika olur

Gönderilerim HTC One X ile Forum Runner

na zdrowie

Üye

Ne alaka ki sonuçta 4.7inç de cokda başarılı olmaz bence yani 5.5inç de bile bence iyk değil bi 7inçlik tablette ise cok harika olur

kendini alistir yavas yavas bu aciya

badmus

badmus

Üye

Note 10.1 ' e de gelmesi lazım o zaman.

Türe

Türe

Üye
Bana yeter valla yeter ki gelsin su multiwindow :(

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
    Konu Sahibi
4.1.2 ile Note 10.1'e de gelir zaten.

Uruloki

Uruloki

Üye
kendini alistir yavas yavas bu aciya

Neyse ağzimi daha büyük kiskirtmalara karşı bozuk öyle ban almak istiyorum

Note 10.1 olmaması saçma bence yani baya bi saçma sonuçta note serisinde bu cihaz

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Buyrun beyler multiwindow lu s3 resmide benden olsun

Not: resimin israilden bir siteden alındığı söyleniyor ....

na zdrowie

Üye
Buyrun beyler multiwindow lu s3 resmide benden olsun

Not: resimin israilden bir siteden alındığı söyleniyor ....

telefon piyasasinin en buyuk yeniligi

aleranol

aleranol

Üye
Arkadaslar banada 12mblik güncelleme geld8 4.1.2 sandim degilmis stabilite artirmasiymis. Ayrica bazilari kendini fazla kaptirmis multiwindow özelliğini ben not2 de sadece spen ve snot ike kullanıyorum onun haricinde zaten 5.5" te bile zevkli bir is değil. S3kullanicilari anca iste bende buda var desin diye veriliyor.

- - - Eklendi - - -

Katılıyorum

barış36197

barış36197

Üye
Arkadaslar banada 12mblik güncelleme geld8 4.1.2 sandim degilmis stabilite artirmasiymis. Ayrica bazilari kendini fazla kaptirmis multiwindow özelliğini ben not2 de sadece spen ve snot ike kullanıyorum onun haricinde zaten 5.5" te bile zevkli bir is değil. S3kullanicilari anca iste bende buda var desin diye veriliyor.

- - - Eklendi - - -

Katılıyorum
Guncelleme banada geldi bugun ayni dedigin gibi cikti ve ayrica multi window ozelligi hakkinda dediklerinede katiliyorum ama s3 un ekraninda bence oldukca kullanisli olabilir bence biraz daha gelistirilebilir bu ozelliklik daha fazla uygulama olarak

aleranol

aleranol

Üye
Guncelleme banada geldi bugun ayni dedigin gibi cikti ve ayrica multi window ozelligi hakkinda dediklerinede katiliyorum ama s3 un ekraninda bence oldukca kullanisli olabilir bence biraz daha gelistirilebilir bu ozelliklik daha fazla uygulama olarak
Önce biz lütfen :ehe ayni anda oyun oynayıp hile yapmak yada faceye girmek iyi olurdu.

Türe

Türe

Üye
Valla ben kullanırım çünkü lazım oluyor hem twitter hem forum of of :eller:

mehmetyasi

Üye

- - - Eklendi - - -

Katılıyorum

katilmiyorum!!!güncelleme geldi(en azindan almanya'ya)ekranla alakali hic bir sorun yok.su video yu tavsiye ederim

- - - Eklendi - - -

güncelleme sonrasi telefon daha bir baska güzel oldu.yenilikler asagidaki video da gösterilmektedir..

- - - Eklendi - - -

umarim türkiye 'yede güncelleme gelmistir yada en kisa zaman da gelir

komando04

komando04

Üye
güncelleme içeriği iyimiş

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
    Konu Sahibi
Bana 4 gün önce filan geldi herkese en kısa zamanda gelir inş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt