Galaxy S3'e Android 4.1.2 Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3'e Android 4.1.2 Geliyor
Samsung, geçtiğimiz günlerde Galaxy S3 için yayınladığı Android 4.1.1 Jelly Bean güncellemesinden sonra, Android 4.1.2 güncellemesi için kolları sıvadı.

12/11/2012 17:00

Samsung'un resmi blog sayfası Sammobile.com'da, Galaxy S3 için Android 4.1.2 Jelly Bean sürümünün geleceği açıklandı. Geçtiğimiz haftalarda Android 4.1.1 güncellemesini resmi olarak alan Galaxy S3, hızlı bir biçimde Android 4.1.2 güncellemesini alacak.
Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesiyle beraber Galaxy S3'e çoklu pencere özelliği ile beraber Galaxy Note 2'deki bazı yeni yazılımsalyenilikler Galaxy S3'e de geliyor.

Samsung Galaxy Note'a da çıkacak olan Android 4.1.2 güncellemesiyle beraber pek çok yeni içeriğin dahil olması bekleniyor.
Android 4.1.1 Galaxy S3 ROM'larını I9300XXD olarak adlandıranSamsung, Android 4.1.2 sürümünü ise I9300XXE olarak adlandıracak.
Samsung Galaxy S3 için Android 4.1.2'nin Galaxy Note, Android 4.1.2güncellemesiyle beraber Kasım sonu gibi çıkması bekleniyor.

Kaynak : SDN

avcitalip

avcitalip

Üye
iyi iyi,gelsin 4.1.1 deki sorunlar çözülür ve rehbere geç girme sorunu giderilir inşallah :evet:

foreverthe

foreverthe

Üye
Bu habere çok sevindim :naughty:

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
    Konu Sahibi
Şu multiview çok işe yarayacak :)

murat0288

murat0288

Üye
Şu internete girince ısınma sorunu da bi halledebilseler çok iyi olacak

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Talip sana 4.1.1 yetmiyordu. Bu yeter herhalde. Hoş bi rom atarsın da :)

Uruloki

Uruloki

Üye
sammobile ne zaman resmi samsung blog u oldu onu anlamış değilim

Uruloki

Uruloki

Üye

Kardeşim hiç sammobile yazıp google da arattin mı orda fan sitesi yazıyor ayıptır resmen kopyala yapıştır yaparak konu açıyor çoğu arkadaş ki bunlarıda mod yapıyorlar valla büyük ayıp ayrıca sözüm sana değil konuyu açan arkadaşım sadece bir serzeniş

Gönderilerim HTC One X ile Forum Runner

Türe

Türe

Üye
Ya lutfen gelsin su multiwindow :(

___kaptan___

___kaptan___

Üye
yürü be Samsung kim tutar seni :) :alkis

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
    Konu Sahibi

Kardeşim hiç sammobile yazıp google da arattin mı orda fan sitesi yazıyor ayıptır resmen kopyala yapıştır yaparak konu açıyor çoğu arkadaş ki bunlarıda mod yapıyorlar valla büyük ayıp ayrıca sözüm sana değil konuyu açan arkadaşım sadece bir serzeniş

Haberi gördüm okudum ve bilgilendirme amaçlı burada paylaştım.Haberi yayınlayan kaynak resmi bloğu diye yazmış sorun benden kaynaklanmıyor yani.

badmus

badmus

Üye

Onu sunacaklarını sanmam sonuçta note serisi var

S3'ü yabana atmayın. Tabikide yayınlarlar. O zaman 4.1.2 güncellemesinin ne anlamı kalır ki?

Uruloki

Uruloki

Üye
S3'ü yabana atmayın. Tabikide yayınlarlar. O zaman 4.1.2 güncellemesinin ne anlamı kalır ki?

İyide adamın note serisinin yaratma sebei sadece ekranı büyük telefon yapmak mı öyleyse kardeşim samsung note kullanıcılarını keriz yerine koyuyor

@4PuNiSHeR o sözler sana değil bunu yapan dolu üye var

na zdrowie

Üye
benim onex im olsa , s3 e o ekrani bolme gelse icime bi öküz oturur bidahada kalkmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt